Od avgusta 2021. godine Jovana Jeremić je članica Televizije Pink, koja se zahvalila Milici i Željku Mitroviću i ponosno istakla njihovu sliku u svom stanu. Do detalja je ispričala događaje koji su prethodili njenom prvom susretu sa Željkom.

Ljig, mala sredina, dao mi je vrijednu lekciju – dopustio sam da na mene utječu mišljenja drugih. Međutim, generalno, ravnodušan sam prema tome što ljudi misle o meni. Ono što mi je uistinu bitno jest vlastita percepcija sebe i mišljenje Željka, vrsnog televizijskog maga. Istinsko vodstvo ne može se glumiti; to je urođena osobina koju čovjek mora posjedovati od rođenja, kako je mudro rekla Jovana.

Dok je klizala na koturaljkama po rivi, imala je prvi susret sa Željkom, koji ju je sljedeći dan suzdržao pozvati u restoran na razgovor.

Jovana je ispričala svoje iskustvo, dijeleći da je kontaktirala svog bivšeg šefa kako bi zatražila intervju, samo da bi dobila razočaravajući odgovor “Ne”. Potom je bez daha krenula po svoje stvari i uputila se prema restoranu “Sharan” gdje je dogovorila sastanak sa Željkom. No, napomenula je da je Željko stigao kasnije od očekivanog.

Prethodno mi je dao određenu sumu novca.

Usred večere u restoranu, javio mi se na fiksni telefon i obavijestio me o svom dolasku u pet sati poslijepodne. Istini za volju, pojavio se u zakazano vrijeme. Izražavajući nevjericu, priznao je da mu je do tog trenutka pomisao na ulazak u njihov tim izmicala. Od tog trenutka nadalje, ostali smo nerazdvojni”, rekla je.

Informer je razgovarao s Jeremićevom, koja je ispričala dirljivu priču o čovjeku koji je nepokolebljivo vjerovao u njezine sposobnosti. Unatoč tome što nije znao njezin potencijal, unaprijed je ponudio ponudu, pokazujući da vjeruje u nju. Ovaj čin podrške nadmašio je njezino vlastito samopouzdanje. Zanimljivo, to se dogodilo u razdoblju kada je prolazila kroz razvod. Jeremić je istaknuo važnost da se žene same bore za svoju sreću, odbacujući svaki pojam sažaljenja drugih.

BIOGRAFIJA

Zanosna figura na polju prava i televizije, Jovana Jeremić ističe se i kao vješta voditeljica i predana pravnica. Njezino prisustvo na platnu zadivljuje, a njezina predanost odvjetničkom pozivu uistinu inspirira. Sa svojom prirodnom karizmom i nepokolebljivom strašću prema pravu, Jovana Jeremić je izuzetna osoba čiji život i karijera zaslužuju priznanje.

Zaronimo u izvanredan narativ, zapažena postignuća i duboku sposobnost motiviranja nebrojenih pojedinaca Jovane Jeremić. Porijeklom iz Gornjeg Milanovca, na ovaj svijet otišla je 25. listopada 1990. godine. Svoje formativne godine provela je u susjednom Ljigu, gdje je pohađala Osnovnu školu “Sava Kerković” i završila srednju školu. Čak i tijekom školskih dana, njezina izvanredna sposobnost bila je očita, dok je prihvaćala put učenja i osobnog rasta.

Po završetku srednjoškolskog obrazovanja, Jovana je donijela ključni izbor za daljnje akademske napore na cijenjenom Pravnom fakultetu u Beogradu. Tijekom svog studiranja istaknula se svojom nepokolebljivom predanošću i izvanrednim školskim postignućima, učvrstivši svoj neosporni potencijal za trijumf.

Potječe iz cijenjene ugostiteljske obitelji, Jovana Jeremić ponosna je nasljednica renomiranog restorana. Započevši svoj televizijski put, karijeru je započela u rodnom Ljigu, gdje je četiri godine vješto vodila tinejdžerski program. Ovo formativno iskustvo ne samo da je izbrusilo njezine sposobnosti vođenja, već je i potaknulo snažnu vezu s njezinim gledateljima od najranije dobi.

Po završetku studija na Pravnom fakultetu, Jovana je započela suradnju sa Sanjom Marinković, fokusirajući se na izradu članaka za uglednu emisiju “Magazin In”. Svojom nepokolebljivom predanošću i opsežnim znanjem, brzo se etablirala kao izvanredna i motivirana osoba u području televizije.