Željko Joksimović je jedan od najpoznatijih pjevača na našim prostorima. On je trenutno u braku sa Jelenom Joksimović koja je poznata TV voditeljka. Današnji članak je posvećen Željku, a o čemu je riječ pročitajte u nastavku.

Vesna Joksimović, iako nije poznata osoba, uspjela je privući značajnu pažnju javnosti. Brojni domaći portali i tabloidi učestalo raspravljaju i analiziraju njezin izgled i ponašanje. Svojom aktivnom prisutnošću na društvenim mrežama, posebice na Instagramu, neprestano stvara intrige svojim objavama koje često imaju više interpretacija. No, najviše pozornosti izazivaju njezina otkrića o svojoj prošlosti, posebice iskustvima bivše supruge poznatog kantautora Željka Joksimovića.

Na njezinom profilu danas je ponovno osvanula fotografija na kojoj su Vesna i Željko Joksimović snimljeni u vrijeme dok su bili bračni par. Slika prikazuje bivše supružnike u zagrljaju, a glazbenik nježno drži svoju voljenu za struk. Uz njih zrači ponosno kum, glumac Nenad Jezdić, s radosnim osmijehom.

Na fotografiji je, kako priča Vesna, zabeležen trenutak na Divčibarama, mestu koje se nalazi nedaleko od Valjeva, rodnog mesta sve tri osobe. Vrijedi napomenuti da ova specifična slika potječe iz 1990-ih.

Sudeći po njihovoj nošnji, dalo se zaključiti da se radi ili o svadbi ili o svečanom dočeku Nove godine. Odjevni predmeti koje su nosili zrače sofisticiranošću, a njihov razdragani izraz lica služi kao dodatni dokaz tome. Osim ovog vrijednog otkrića, Vesna je oduševila i melodioznim remek-djelom Arsena Dedića “Oj, mladosti, doji u čas”, ponovno zaokupivši nepodijeljenu pozornost publike.

Po općem suglasju mnogih, ponovno je poslala poruku koja dopušta različita tumačenja, a to je okolnost koju će Jovana Joksimović, Željkova sadašnja partnerica, vjerojatno teško prihvatiti.

Dok je poznato da se Vesna prije nekoliko godina sa Željkom i njihovom kćeri Minom preselila u Beograd, manje je poznat aspekt njezina života prijateljstvo s Jovanom, veza koja često prolazi nezapaženo u medijima i široj javnosti.

  • Nakon što je prva supruga Željka Joksimovića otvorila “Instagram” nalog, povele su se rasprave o njenom fizičkom izgledu nakon što je počela da dijeli fotografije u bikiniju. Opće je poznato da posjeduje atraktivnost, ali i sklonost otvorenoj komunikaciji. Uz svoje zadivljujuće objave, Vesna Joksimović često vodi dijalog o značajnim društvenim temama i nerijetko dokumentira svoje izlaske i putovanja. Također, ponosna je na izlaganje fotografija svoje kćeri Mine, koju smatra svojim najvećim uspjehom. Ipak, neustrašivo se suočava s onima koji prekoračuju granice i kritiziraju je.

Vesna, bivša supruga Željka Joksimovića, i dalje je predmet intenzivne medijske pažnje, a njezino se ime pojavljuje u brojnim naslovnicama na raznim platformama. Nedavno je njezina izjava ponovno zaokupila pozornost javnosti te se spekuliralo o mogućoj vezi između nje i Jovane Joksimović, Željkove sadašnje supruge.

Svojim zadivljujućim i raznolikim sadržajem, ova je platforma uspješno prikupila značajan broj sljedbenika, zaokupivši interes široke publike i medija.

Uz svoje dijeljenje fotografija, često uključuje fotografije svoje kćeri Mine, koja ne samo da je s uspjehom završila dodiplomski studij, već je trenutno angažirana i na magisteriju dok aktivno pridonosi očevim istraživanjima.

Bivša supruga Željka Joksimovića dosljedno pokazuje nevjerojatan osjećaj ponosa na svog nasljednika, koji trenutno slijedi put svog oca i postiže zapažene uspjehe na istom polju.