– Ruski astrolozi su i više nego pozanti po svome znanju prema astrologiji i zvijezdama uopšte. Sada su opet napravili novi horoskop, za naredni period, a rezultati do kojih su došli će se i više nego svidjeti jednom horoskopskom znaku.

Za nju ovaj simbol predstavlja odmak od pogrešaka i neuspjeha iz prošlosti i ulazak u novu eru velikog uspjeha na svakom polju. Tko će imati koristi? Bikovi! Prema Volodi, Bik će u nadolazećim fazama djelovati kao snažan privlačilac sreće. Privlače ih moćne sile. Utjecajne osobe pružit će im ključnu podršku koja će im pomoći da uspiju. Osim toga, njihova financijska situacija bit će izuzetno povoljna i put do bogatstva mogu započeti na različite načine. Bikovi imaju blagoslov dobre sreće, što im daje sposobnost da ostvare svoje najdublje želje i utrju put snovima koji se mogu činiti nedostižnim.

  • Sreća i pobjeda bili su čvrsto na njihovoj strani, ali što je najvažnije prepoznali su, prihvatili i iskoristili prilike koje su im se ukazale. Volodina je nadalje naglasio da Bik neće doživjeti samo materijalni prosperitet, već i duhovni i emocionalni rast, što će dovesti do ispunjenijeg postojanja. Naglašava važnost održavanja skladne ravnoteže između duhovnih i materijalnih aspekata za trajnu sreću. Tijekom sljedeća dva desetljeća, Bikovi će imati priliku razviti svoje vještine, privući velike izglede i ostvariti svoje želje, naposljetku prigrlivši ispunjen život kakav doista zaslužuju.

Bonus tekst:

Ani Kovačević, dizajnerici Zelenike, sa samo 29 godina dijagnosticiran je melanom, zloćudni tumor kože.

Anna je s obitelji živjela u južnoafričkom Johannesburgu kada je otkrila opaku bolest. Njoj osobno najteže je bilo što je njezina kći Elena tada imala samo godinu dana. Točnije, za svoju je bolest saznala 19. dan nakon kćerinog prvog rođendana. Anna će taj dan pamtiti do kraja života. Bio je 29. siječnja, a u Africi je bilo ljeto. – Na vrlo čudan način osjećam da se nešto promijenilo u mom tijelu. Noć prije nego što sam otišao liječniku, sanjao sam čudan san. Taj san je na mene ostavio tako dubok dojam da nisam mogao prestati razmišljati o njemu sve dok nisam ustao.

“Jednostavno sam znala da moram ići na test”, rekla je Anna, dok joj je sjena prelazila licem dok se prisjećala što se zatim dogodilo. Doktor je rekao: “Ovo je melanom” Bez oklijevanja sat vremena nazvala je svog obiteljskog liječnika i rekla mu da želi pregledati svoju kožu. – Odmah me poslao dermatologu, što je u Africi vrlo organizirano i ne treba čekati mjesecima. Dermatološki pregled otkrio je da u mojoj utrobi nema sumnje da nešto nije u redu… Dermatolozi su odmah uklonili pet-šest promjena na Anninoj koži, ali za madež na grudima liječnik je odmah rekao: “Ovo je melanom.”

– Ona mi je tada bez oklijevanja rekla: “Ako su zahvaćena pluća i mozak, imaš samo dva mjeseca života”. Odmah me poslala u bolnicu na pregled. U bolnici su mi testirali sve, od pluća do krvi. Anna je brzo operirana. Srećom, melanom nije zahvatio kosti i nije se proširio, ali ipak je morala na terapiju zračenjem. – No, kako je moja koža jako osjetljiva, na ožiljku se počela stvarati velika gljiva, keloid, poznat i kao izdignuti ožiljak, pa sam imala još tri operacije. Uslijedile su periodične kontrole, najprije tri mjeseca, a zatim šest mjeseci.

Sada idem na fizikalni pregled jednom godišnje. Anna je sve to podnijela sa snagom, ne klonuvši ni trenutka. Prvotni šok suočavanja s bolešću brzo je prošao. Ustala je, obrisala suze i odlučila se boriti uz osmijeh i podršku najbližih. – Sa mnom je bivša, a s cijelim društvom su i prijatelji. Stalno sam razmišljala o svojoj kćeri i pitala se hoću li se ikada oporaviti i gledati je kako odrasta. Kad sam rekla svojoj prijateljici što se dogodilo, njezina je reakcija bila: “U redu, nema problema, ekipa je tu i počinjemo novi život.”

Svi su moji prijatelji tog dana došli u moju kuću. Doslovno smo imali slavlje kao da je ovo novi život, novi početak i da će sve biti u redu. Evo u čemu je stvar… osoba mora zadržati pozitivan stav bez obzira što se dogodi u životu. Da, vjerovao je u lijek. Anna savjetuje ženama koje prolaze kroz slična iskustva da se zdravo hrane, piju puno vode i zadrže pozitivnu energiju bez obzira na trenutnu situaciju. – Vjera stvara čuda, samo misli pozitivno i prestani biti negativan. Dogodilo se nešto negativno i to treba promijeniti u nešto pozitivno. Dakle, idemo dalje. Pogledajte svoju djecu, pogledajte osobu pored sebe, svoje prijatelje. Ne odustaj i nikada ne odustaj od sebe.