– Sljedeća priča je povezana sa Melinom Džinović, koja je preko noći postala regionalno poznata, nego kada je bila u braku sa suprgom Harisom. On je podsjećamo, izašao sa informacijama u medije, kako ga je ona posljednjih par godina varala, iako joj je on pružio sve u životu. 

Nakon više od dvadeset godina ljubavne veze, modna dizajnerica Melina Džinović donijela je odluku da raskine brak sa folk pjevačem Harisom Džinovićem.

Haris se u posljednje vrijeme aktivno bavi komentarima, koji se uglavnom sastoje od višestrukih opaski na račun Meline i napretka koji su zajedno postigli.

Melina se već godinama etablira kao istaknuta ličnost u modnoj industriji, a o povezanosti medija s Harisom ima jasan stav.

“Biti supruga Harisa Džinovića je moj preferirani izbor. Ne razumijem zašto je ova izjava naišla na polemike. Nije rijetkost da žene iznose prigovore kada ih identificiraju isključivo po bračnom statusu”, kako nam je svojedobno objasnila.

Dopustite mi da počnem izražavajući svoj neizmjerni ponos kao supruga izvanrednog pojedinca koji se ističe ne samo u svom profesionalnom životu, već u svakom pogledu. Ne mogu adekvatno artikulirati dubinu svog divljenja. Moj suprug Haris me od milja oslovljava sa Melša, a kad god se javim na telefon, ponosno izjavljujem: “Zdravo, ovdje Melša Harijeva.” Međutim, važno je napomenuti da ime kojim vas nazivaju ne definira niti mijenja vaš pravi identitet, kako je to mudro istaknula Melina.

Nakon što je Haris otkrio, javnosti je postalo jasno da je Melina inicijator razvoda, a nedugo zatim u javnost je krenula vijest o njenom novom partneru.

Posljednjih šest mjeseci pojavili su se izvještaji da je Melina u romantičnoj vezi s dvije godine starijim biznismenom.

Pogoršanje braka Meline i Harisa vidljivo je već duže vrijeme, zbog čega su mnogi iščekivali njihov konačni razvod. Iako je njihov odnos zahladnio puno prije nego što se Melina iselila iz njihove obiteljske vile, nedavno je izvor otkrio da je pravi katalizator za kraj njihovog braka bio muškarac kojeg je upoznala prošle godine i s kojim je potom započela romantičnu vezu. Ovu informaciju saopćio je magazin “Hello”.

Dodatne vijesti:

Lepa je nadaleko poznata kao kraljica narodne glazbe, a poznato je da prima izvanredne tri mirovine.

Nakon što je otkrila točan iznos koji mjesečno zarađuje, otkriće Lepe Lukić moglo bi zaprepastiti nemali broj pojedinaca.

Razumijemo da vas može zanimati kako je pjevačica došla do baš tri mirovine, a cilj nam je dati vam odgovore na upite koji vas zabrinjavaju.

Ima pravo na tri mirovine: onu koju je stekla godinama predanog rada, nacionalnu mirovinu i kanadsku mirovinu koju je naslijedila od pokojnog supruga.

  • Kako smo već spomenuli, Lepa je medijima otkrila točan iznos koji prima. Prema pisanju Kurira, pjevačica je otkrila svoja tri izvora prihoda, a to su nacionalna mirovina od 60.000 dinara i mirovina od 90.000 dinara. Uz to prima i kanadsku mirovinu u iznosu od 1000 eura. Naglasila je da se samo od nacionalne mirovine može živjeti, ako se pametno upravlja svojim financijama.

“Nisam aktivno tražio nacionalnu mirovinu. Tijekom mog boravka u Americi, dobio sam vijest od određenih pojedinaca da sam je dobio po povratku. Vlada je službeno potvrdila moje pravo.

Predstavljamo vam naš prethodni tekst o odlasku Aleksandra Berčeka u mirovinu. Odvojite trenutak da cijenite veličinu njegovih postignuća.