Mačka broj 1

Ako ste izabrali ovu mačku, vaši životni ciljevi mogu biti povezani s dostignućima u području obrazovanja. Imate integritet, inteligenciju i poziv za vodstvo. Ono što radite pomaže ne samo vama, već i svima oko vas. Važno vam je da delite znanje i plodove svog rada. Vrlo ste pažljivi prema svojoj okolini. Takođe treba napomenuti da vas je teško ubediti u nešto i pridobiti vaše poverenje, zbog čega znaju da vas smatraju hladnom i nepoverljivom osobom. Treba da nastavite da se usavršavate. Niste jedan od onih koji će rado ležati na kauču. Imate mnogo ambicija. Želite da rastete, preuzimate nove izazove i preduzimate korake da postignete svoje ciljeve. Morate stalno napredovati da biste se osećali živima.

Mačka broj 2

Ako ste izabrali mačku broj dva, vi ste osoba koja vodi računa o svom stavu i ličnom imidžu, jer vam je stalo do toga šta drugi misle o vama. Tražite lojalnost i iskrenost. Volite da pronađete načine da se izdvojite od ostalih, bez obzira gde se nalazite. S druge strane, vi ste vrlo osetljiva i vrlo ljubazna osoba. Uspevate pomažući drugima. Vaš cilj je da učinite svet boljim mestom. Vaši ciljevi mogu biti povezani s ljudima. Osećate potrebu da podržite one koji su prošli kroz najgore u životu. Verujete da se dobrota vraća i da je dužnost svakog čoveka da pomogne slabima. Uživate u dobrotvornom radu ili pomaganju drugima. Morate da nastavite da širite svoju empatiju, piše Sensa.rs.

Mačka broj 3

Najvažnija stvar za vas je duhovni razvoj. Srećni ste kada odvojite vreme da se poboljšate. Mislite da je glavni cilj čoveka njegov samorazvoj i samousavršavanje. Verujete da je ljudi treba da prođu sve lekcije koje im život daje, nauče iz njih, oslobode se negativnosti i loših navika koje ih vuku. Vi ste neko ko nudi svoju energiju drugima, osoba koja je preplavljena pozitivom. Volite da doživljavate nova iskustva, upoznajete nove ljude. Uživate da delite nova iskustva s ljudima oko sebe. Vi ste izuzetno duhovna osoba i često duboko razmišljate. Delujete polako i pažljivo nakon pažljivog razmatranja. Vaši ciljevi su povezani s razvojem vaše duhovne strane, morate da motivišete druge da se udube u svoja srca i pronađu put do sreće.

Mačka broj 4

Vi ste poduzetna osoba, pa vas drugi doživljavaju kao izuzetno samouverenu. Uvek pokušavate da pronađete načine da ostanete aktivni i to ima određeni uticaj na vaš društveni krug. Navikli ste da štitite svoje najmilije. Lepota i dobrota su za vas neraskidivo povezane. Vi ste kreativna osoba koja je sklona umetničkim delima. Vaš cilj je da kombinujete svoj poziv s pomaganjem drugima. Obrazovanje, zabava, sposobnost da naterate ljude da razmišljaju, probudite ih… sve je to u vama. Često u te svrhe koristite umetnost, znanje i pisanje. Nastavite u istom duhu.