– Snežana i Vanja su u vezi već posljednjih 10 godina, a njihova veza je sve, samo ne dosadna. Tome svakako doprinosi Vanja, koji nikako ne miruje, te je svako malo u medijima zbog nekih preljuba koje napravi sa puno mlađim djevojkama.

Snežana Đurišić, talentirana pjevačica, i Vanja Milošević, poznati beogradski ginekolog, godinama su u skladnoj i postojanoj vezi. Unatoč medijskom fokusu na skandale, svađe i glasine o izvanbračnoj djeci, ovaj je par uspio prebroditi sve prepreke koje su im se našle na putu. Međutim, još uvijek postoje neki aspekti njihovih života koji ostaju neotkriveni. Primjerice, o bivšoj obitelji ginekologa ne zna se mnogo, a na društvenim mrežama osvanula je fotografija na kojoj je sin Vanje Milošević iz prvog braka, čime je njihova priča bila intrigantna.

Na društvenoj mreži Tik-tok osvanula je fotografija s obiteljskog druženja koja otkriva nevjerojatnu sličnost Saleta, najstarijeg sina Vanje Milošević, i njegova oca. Pažljivi pratitelji brzo su primijetili da Sale ne samo da dijeli jaku fizičku sličnost sa svojim ocem, već također posjeduje iste zadivljujuće plave oči kao Vanjina.

Između potomaka Vanje Milošević i Snežane Đurišić postoji jaka veza, a pjevačica ga je prigrlila kao svog. Sale je pak spremno prihvatio Snežanu kao Vanjinu partnericu, što je rezultiralo skladnom obiteljskom cjelinom.

Dopustite mi da vam predstavim talentiranu pjevačicu Snežanu Đurišić, koja je svojim iznimnim glasom i kvalitetnim pjesmama prije mnogo godina stvorila zapaženu karijeru. Tijekom svog puta u javnosti nastojala se kloniti skandala. No, zbog obiteljskih nesuglasica više se puta našla u središtu pozornosti. Prije nekoliko godina u javnost su dospjeli njezini problemi sa sinom Markom, a njezin romantični život s ginekologom Vanjom Milošević također je u raznim prilikama izazivao zanimanje javnosti. Nadalje, 1994. godine Snežana Đurišić dospjela je na naslovnice zbog bivšeg muža svoje sestre Mire, koji joj je inače i zet.

  • U tom specifičnom periodu, Žika Živanović, koji je tada bio zet Snežane Đurišić, obratio se redakciji “TV novosti” s namjerom da im iznese svoje viđenje obiteljskih previranja. Namjeravao je otkriti zamršene detalje dramatičnih događaja koji su se odvijali. U tekstu pod naslovom “Moj Milan iz američke perspektive”, koji je objavljen u jednom tiražnom časopisu, eksplicitno je spomenuo Snežaninu umiješanost u cijelu muku.

Bio sam prevaren. Moja žena i dijete odvedeni su u Chicago. Prije godinu dana pristao sam da Mira i Milan prate Snežanu u Ameriku, s tim da im se ja pridružim za dva mjeseca nakon što dobijem vizu. Snežana je mojoj supruzi i sinu sredila vize na tri mjeseca, a po slijetanju u Zürich preko svojih veza osigurala je vize na još tri mjeseca. Šokantno, malodobno dijete su mi uspjeli oduzeti krivotvorenjem potpisa, a kasnije sam otkrio da mi je Snežana nabavila lažni “smrtni list”. Teško je za povjerovati, ali proglasila me mrtvim kako bi bez mog pristanka uzela naše dijete – otkrio je, dodavši kako ga je supruga kasnije obavijestila da se ne treba ni vraćati jer je pokrenula brakorazvodnu parnicu.

Njegovi telefonski pozivi ostali su bez odgovora, uz mogućnost da se naglo prekinu ili da ga Snežanina djeca obavijeste da su Mira i Milan zauzeti poslom, obrazovanjem, poslom ili boravkom na Floridi. Promakla mu je točna lokacija u Chicagu, kako su u tom razdoblju objavile “TV novosti”.

Nevjerojatno mi je teško prihvatiti realnost da ne mogu biti sa svojim djetetom, a kamoli da im pošaljem dar. Nepodnošljiva mi je pomisao da oni nisu pored mene na Adi ili šetaju ulicama Beograda. Naši izlasci na pizzu i roštilj na Čubure, gdje imamo kuću, sada su samo daleka uspomena. Nedavno sam saznao da je Milan našao utjehu u crkvi, tamo ide u školu dok mu majka radi. Nažalost, zajedno mogu provoditi vrijeme samo vikendom. Bol koju osjećam je neopisiva dok žudim za mogućnošću ponovnog susreta sa svojim sinom, ili u najmanju ruku, da ga vidim i čujem.

Žika, taksist iz Beograda, ponosno izjavljuje da nije štedio u ispunjavanju svake želje svoje supruge. Kitio ju je raskošnim zlatnim nakitom, pratio je u vrhunske frizerske i kozmetičke salone, samo da bi otkrio da sada dane provodi perući suđe u Americi. Unatoč ovom neočekivanom obratu, Žika tvrdi da se prema svojoj obitelji uvijek odnosio s velikim poštovanjem i ljubaznošću.

– Nikad nisam imao nikakve veze ni s jednima ni s drugima. Nije neuobičajeno da obitelji imaju nesuglasice. Jako sam ih volio. Da je bilo problema u braku, ne bih im dopustio da odu u Ameriku. Snežana, koja me jako mrzi, sve je to izmislila. Čak je zamišljala da će se Mira tamo udati za nekoga. Izuzetno su me razočarali ona i njezin muž.