Nedavno je javnost šokirala ispovijest mlade djevojke koja tvrdi da se udala za svog brata blizanca! Nedavno je u javnost procurila ispovijest američke djevojke koja je uzburkala javnost nakon što je u videu na TikToku otkrila da se udala za brata blizanca. Iako su oboje bili svjesni istine, ipak su se odlučili na ovaj korak.

Njihova je veza počela u mraku, no obožavatelji su bili još više iznenađeni kada su saznali da njezini roditelji podržavaju njezinu želju da nastavi vezu s
. Ove izjave su jako šokantne s obzirom na to da su, kako kaže, njezini roditelji podržavali vezu!Sadržaj se nastavlja nakon objave“Austin i ja bili smo u maternici kad su se naši roditelji odlučili razvesti.

Najčudnija stvar u cijeloj ovoj situaciji je to što Austin izgleda točno kao naša majka, a ja kao naš otac. Živimo jako blizu jedni drugih i naši roditelji nisu znali koliko smo bliski. Išli smo u istu srednju školu i kada sam ga prvi put vidjela, osjetila sam neobjašnjivu vezu s njim. Ne bih mogao objasniti taj osjećaj, možda je to bila ljubav na prvi pogled”, rekao je i otkrio da su se njihovi roditelji upoznali jednom u školi.