Haris Džinović je u centru pažnje pisanja domaćih medija, jer se razvodi od supruge Meline nakon jako dugo zajedničkih godina. Mediji se bave razlogom, ko je kriv, i zašto je potonuo brod Džinovića.

U nedavnom otkriću, folker Haris Džinović konačno je progovorio o raspadu braka s modnom dizajnericom Melinom Džinović.

Prethodno se suzdržao od bilo kakvih javnih izjava na tu temu, ističući da o takvim temama ne razgovara sa svojom djecom koja su dobro upoznata sa situacijom. Unatoč tome što je upoznat s glasinama i medijskim špekulacijama koje ga okružuju, Haris je izrazio nevoljkost da daje bilo kakve izjave, jer se razgovori o osobnim stvarima sada čine uzaludnim.

Čvrsto je zanijekao točnost bilo kakvih tvrdnji protiv njega, navodeći da su mu se obraćali za intervjue, ali ih je odlučio ne dati. Kad je riječ o njegovoj djeci, jasno je dao do znanja da se ne upušta u razgovore o situaciji, sugerirajući da oni koji traže više informacija svoje upite obrate članovima obitelji. Haris je kratko spomenuo i svoju vezu sa kćerkom Đinom.

Ljepota Đina me se ne tiče; Suzdržavam se od uplitanja ili davanja savjeta. Prirodno je da postoje različita mišljenja, ali ne zanima me njezina prisutnost na društvenim mrežama. Nisam upućen u to područje i vjerujem njezinoj prosudbi. Ako joj ide dobro, onda je uspješna. Ako je donijela odluku, zašto to ne podijeli s javnošću? Ponekad se Sin Kan pridruži predstavi, kako oni vjeruju. Nisam upoznat s njihovim mišljenjem o mojim nastupima”, rekao je, dodavši: “Iza sebe ostavljam i dobra i loša sjećanja; ne postoji ništa iz prošlosti što se može promijeniti. Ni žaljenje ni radost ne služe ničemu. Budućnosti prilazim s optimizmom, prihvaćajući sve prilike koje mi život pruža”, ispričao je Haris u emisiji “Premijera vikend specijal”.

I dok domaći mediji pišu o Melininom odlasku iz raskošne vile na Senjaku i njenom sadašnjem boravku u hotelu, za Harisa se dugo nije znalo gdje se nalazi sve do najnovijih događaja. Kako javljaju iz “Pinka”, pjevač je otputovao iz Srbije i sada se nalazi na Jahorini, gdje će večeras izaći na binu. Serija fotografija uhvatila je Harisa u vinariji, u početku samog, ali ubrzo u pratnji grupe pojedinaca. Unatoč prevladavajućem uvjerenju da prolazi kroz jedno od najizazovnijih razdoblja u životu, njegov smijeh i vedro držanje sugeriraju suprotno.

Vrijedi napomenuti da su Haris i Melina Džinović svoju ljubavnu vezu započeli 2002. godine, a tijekom 12 godina dobili su dvoje djece, sina Kana i kćer Đinu, prije nego što su se konačno vjenčali.