– Džejla Rmović je definitivno jedna od kvalitetnijih pjevačica koju su iznjedrile Zvezde Granda. Iako je pobijedila prije dvije sezone, ona se do danas nije proslavila, niti je snimila neku hit pjesmu. Posvetila se fakultetu, a sa vremena na vrijeme odradi i pokoji koncert…

Džejla Ramović, proslavljena pobjednica natjecanja “Zvezde Granda”, intimne detalje svoje tajne ljubavne veze lukavo je sakrila od znatiželjnih očiju javnosti. Unatoč neutaživoj znatiželji javnosti o njezinom privatnom životu, Džejla Ramović svoje je ljubavne zavrzlame vješto skrivala od svjetla reflektora. Ipak, njezino emocionalno stanje ponovno je postalo središte javnog diskursa, plijenivši kolektivnu pozornost.

Intrigantna veza Džejle Ramović i njezine kolegice Heni zainteresirala je brojne pojedince, a govori i fotografija koju je pjevačica objavila na svom Instagramu, a na kojoj je zabilježen trenutak u kojem njih dvoje kao da su zaljubljeni. Umjetnik je podijelio izjavu u kojoj stoji: “Jeste li zaintrigirani mogućnošću otkrivanja neotkrivenih detalja? Henny i ja imamo nadolazeću pjesmu koju ćemo otkriti u bliskoj budućnosti. U roku od samo pola sata, imat ćete priliku svjedočiti to na tiktoku. Hennypijem sarađuje s Džejlom u originalnom zvuku njihove pjesme “Rizik”, kako se dijeli na društvenim mrežama.

Džeila je putem svog TikTok naloga zavirila u stihove sa dugo očekivanog albuma “Tajna veza”. Već izazivajući valove svojom popularnom pjesmom “Rizik”, nadolazeće izdanje ovog dvojca stječe široku prepoznatljivost. Veza koju dijelimo je istinska pogrešna procjena, tajna veza koja je natjerala obožavatelje da nagađaju o autentičnoj biti naše veze, razmišljajući postoji li nešto osim običnog prijateljstva među suradnicima. Šejla i Lejla, Đeline sestre, željno iščekuju trenutak kada će se publika moći prepustiti kompletnom melosu, a prve su im se odazvale.

Džejla Ramović, renomirana pop pjevačica, rođena je u Goraždu, u Bosni i Hercegovini, 29. travnja 2002. godine. Pobjedila je u prvom izdanju talent showa “Neki novi klinci”, a nakon toga postala prvakinja u trinaestoj sezoni “Zvezda Granda”. Zanimljivo, njen rođak Sinan Ramović je profesionalni nogometaš iz Bosne. Karijera U sezoni 2014/15, mlada djevojka Džela, sa svojih dvanaest godina, donijela je hrabru odluku da nastupi u izuzetno kompetitivnom takmičenju “Zvezde Granda”. Unatoč svojoj mladosti, pokazala je svoj talent i stigla sve do petog kola prije nego što je na kraju eliminirana.

No, cijenjeni članovi žirija dali su joj neprocjenjive povratne informacije te sugerirali da se vrati za koju godinu, kada dodatno usavrši svoje vještine. Ne pokolebavši se, Džela je odlučila iskoristiti još jednu priliku u narednoj sezoni sudjelujući u novouvedenom glazbenom natjecanju pod nazivom „Neki novi klinci. Na njezino veliko zadovoljstvo, izašla je kao trijumfalna pobjednica natjecanja, što joj je omogućilo da u 2017. objavi dvije pjesme.

Prvu pjesmu pod nazivom “Ruža” vješto je napisao Bane Opačić, dok je druga pjesma “Traži ja”, bio je zajednički rad s Amilom Lojom. Nadovezujući se na svoja postignuća, Džejla Ramović je u rujnu 2018. godine predstavila svoju treću glazbenu kompoziciju “Jedna kao nijedna”. Pokazujući svoju nepokolebljivu odlučnost, Džela je donijela odluku da ponovo učestvuje u cijenjenom natjecanju “Zvezde Granda” tokom 2018/19. sezona.