– Amar Jašarspahić Gile je definitivno pjevač koji se jako lijepo naplatio od Zvezdi Granda. Imali smo pjevača koji su pobijeđivali na samom takmičenju, a onda su u roku od samo par mjeseci nestali sa scene. Gile je jedva ušao u finale, a do današnjeg dana ima odličnu glazbenu karijeru.

U sljedećem odjeljku ovog članka zadubit ćemo se u događanja popularne lokalne televizijske emisije koja slavi blagdansku sezonu Nove godine i Božića. Ova emisija služi kao platforma za brojne pop umjetnike da pokažu svoje talente i gostuju. Televizijske mreže sudjeluju u žestokoj konkurenciji kako bi osigurale renomirane i istaknute zvijezde za svoje novogodišnje programe. Očekivano, najviše pažnje privući će TV Pink, čiji program u uzbudljivoj slavljeničkoj noći s nestrpljenjem prate gledatelji diljem Balkana.

U današnjem razgovoru fokus će nam biti na umjetniku koji nam je privukao pažnju na naslovnoj slici – Amaru Jašarspahiću, poznatom i kao Gile. Gile se etablirao kao jedan od najomiljenijih pjevača u cijeloj regiji, a svoju popularnost stekao je neospornim talentom. Među pobjednicima glazbenog natjecanja “Zvezde Granda” ističe se Amar Jašarspahić Gile kao jedan od rijetkih koji su uspješno izgradili uspješnu karijeru. Njegova reputacija damskog čovjeka pridonijela je kraju njegovog prvog braka, što je rezultiralo rođenjem njegovog djeteta. Nakon razvoda prigrlio je život slobode i neovisnosti.

Mediji su ga povezivali s pjevačicom Milicom Todorović, no na kraju su se te tvrdnje pokazale neutemeljenima. Amar Jašarspahić Gile osvrnuo se na događaje iz 2021. godine i izrazio nezadovoljstvo svojom karijerom, navodeći poteškoće u pronalaženju dovoljnog zaposlenja i prihoda. Trenutačno mu je prioritet posvetiti kvalitetno vrijeme sinu s kojim je nedavno uživao na 15-dnevnom zimovanju. Tijekom njihovog odmora pripremio im je lijepo iznenađenje u obliku prigodnog poklona.

Kada su u pitanju srčane stvari, Amar nema želju da se ishitreno vrati pred oltar. Ipak, jasno je dao do znanja da, ako naiđe na savršenog pojedinca, neće oklijevati ponovno sklopiti brak. Osim toga, podijelio je uzbudljive vijesti o skorom izdanju zadivljujuće balade koja će intimno prikazati njegov život, a koja će biti predstavljena do početka Nove godine. Trenutno pronalazi ogromnu radost u društvu svojih voljenih i uživa u prihvaćanju svakog aspekta svog postojanja.

Za razliku od njih, Amar Gile Jašarspahić, poznati pjevač, i njegova partnerica Mirela prošle su godine na svijet poželjeli svoje prvo dijete. Nedavno je Amar Gile Jašarspahić s uzbuđenjem podijelio vijest da sada iščekuju dolazak drugog djeteta.

  • Pjevača je radosna vijest potpuno zatekla, ostavivši ga zbunjenog i nesvjesnog što se upravo dogodilo. Upravo mi je stigla nevjerojatna vijest da ću uskoro biti blagoslovljen radošću da po treći put postanem otac. Srce mi je prepuno sreće! Ipak, moram priznati da sam pomalo shrvan tom mišlju, ali se nadam da će sve proći glatko. To je doista najneobičnija vijest koju osoba može primiti, budući da Gile izražava želju da ima kćer nakon što je već blagoslovljen s dva sina.

Željno iščekujemo dolazak prinove u našu obitelj. Iako doista želim svježi dodatak, žarko se nadam da će biti zdravi i puni života. Očekuje se da će nam se pridružiti ili u studenom ili prosincu, ova vijest je nedvojbeno najizvrsnija i najvrjednija objava koju možete dobiti na svijetu.

Amar je također podijelio uvide u to kako se on i njegova partnerica nose s izazovima odgoja svog jednogodišnjeg sina, ističući njihovu sposobnost upravljanja i prilagodbe.

Kako kažu, Zlatan i ja još uvijek uživamo. Ujutro nas budi, kao i svako drugo dijete. A sada je na pomolu još jedan mališan, pa će san izgleda morati otići u drugi plan barem sljedeće tri godine. Ali hej, djeca će biti djeca! Srećom, imamo podršku Mireline i moje majke, koje obje ulažu ogroman trud. Kad god Mirela i ja trebamo malo vremena sami, oni su uvijek tu da pruže ruku pomoći i brinu o djeci. Ovom prilikom ih pozdravljam i zahvaljujem im što su uvijek uz nas.

Za mene je najvažniji trenutak u životu kada dođe treće dijete, pod uvjetom da smo dobrog zdravlja i da se sve odvija prema očekivanjima. Kroz glavu su mi prolazile brojne misli, a oduvijek mi je bilo drago ime Sara. No, nisam siguran hoću li ga ovoga puta odabrati, s obzirom da sam već napravio izbor za Darisa i Zlatana. Vjerujem da ću ovaj put odluku prepustiti supruzi, dopuštajući joj da odabere. Gile je izrazio svoje osjećaje po tom pitanju.