– Dragana Katić je defintiivno jedna od najpostojanijih TV lica u cijeloj regiji. Njena emisija koju radi sa Žikom, “Nikad nije kasno” je definitivno poslije Zvezdi Granda, najgledanija muzička emisija u cijeloj regiji. Ona je imala jako težak privatni život, kao i puno problema sa svojim roditeljima.

  • Dragana Katić, poznata srbijanska voditeljica i omiljeno lice na televiziji, svojim modnim odabirima vješto prikriva višak kilograma. Modne entuzijaste oduševila je besprijekorno skrojena haljina Dragane Katić koja je osvojila svjetla pozornosti. Uz pomno razmatranje, odlučila se za moderan komad iz 1930-ih, istaknuvši manšete oko gležnja, visoki ovratnik i leptir rukave kao elemente koji definiraju dizajn. Kao dodatak kombinaciji, obula je crno-bijele sandale koje podsjećaju na vintage modu. Ovog divnog proljetnog dana voditeljičin promišljeni outfit ostavio je upečatljiv dojam.

Odabirom odjeće vješto je plijenila pažnju i revitalizirala modni trend koji je, čini se, bio zanemaren. Haljina koju je nosila Dragana Katić pobrala je pohvale modnih stručnjaka, a prema povratnim informacijama s Instagrama čini se da su jednako zadovoljni i njezini vjerni obožavatelji, posebice oni koji obožavaju cijenjenu voditeljicu.

Izrađeno posebno imajući na umu rane 1930-e, ovo remek-djelo vješto usmjerava fokus prema ramenima i vratu, dok njegov elegantan dizajn diskretno skriva svaku neželjenu masu oko središnjeg dijela. Nadalje, vješto stvara optičku iluziju izduženih nogu, delikatno otkrivajući gležnjeve.

Iako bi ga neki mogli označiti kao “besprijekoran”, mi smo odlučili predstaviti alternativno stajalište: pohvaljujemo Draganu za njezinu izvanrednu domišljatost.

Biografija:

Dragana Katić, poznata srpska voditeljica, rođena je u Beogradu 2. kolovoza 1965. godine. Trenutno živi i radi u rodnom gradu, a svoj profesionalni put započela je 1986. godine na televiziji RTB, brzo se profilirajući u uglednu ličnost. Kroz svoju blistavu karijeru bila je voditeljica brojnih popularnih emisija, među kojima su “Grand Show” i “Grand Parada”, čime je učvrstila status jednog od prepoznatljivih lica Grand produkcije. Osim toga, vodila je emisije poput “Ljeto na Adi” i “Nedjeljno popodne”, a imala je i čast voditi cijenjene događaje poput dodjele nagrada “Oscar popularnosti” i “MESAM”.

Osim uspješne pjevačke karijere, Dragana se otisnula i u glumačke vode, a svoj je talent iskazala u humorističnoj seriji “Ljubav, navika, panika” u kojoj je 2005. godine utjelovila lik Lili. U lipnju 2016. veselo je obilježila izvanredno postignuće trideset godina u središtu pozornosti. Trenutno je voditeljka popularne emisije “Nikad nije kasno” u kojoj se pojavljuju osobe starije od 45 godina, a krasi i ekrane “Grand” televizije kao voditeljka “Halo, alo”.

Dragana, samohrana majka, neizmjerno je ponosna na svoje sinove blizance, Bobana i Bojana, koji su na svijet došli 6. svibnja 1998. Dok se sama nosi s izazovima roditeljstva, kreće na transformativni put vlastitog rasta i iscjeljivanje. Godine 2010. iskoristila je priliku da kupi stan u Beogradu, blisko surađujući sa svojim sinovima na uređenju životnog prostora koji na prekrasan način odražava njihove kolektivne estetske osjećaje.

Nakon što je doživjela bolan gubitak svoje bliske prijateljice i roditelja, obratila se psihijatru za utjehu i vodstvo. Cijelu se godinu oslanjala na njihove savjete koji su joj pomogli ublažiti bol. Međutim, kroz tečaj “Silva metode za samopomoć” otkrila je tehniku ​​koja mijenja život ne samo za suočavanje sa stresom, već i za poticanje osobnog razvoja. Ova transformativna metoda omogućila joj je da se oslobodi težine nakupljene tuge i ponovno pronađe utjehu. Motivirana vlastitim putovanjem, osjećala se prisiljenom podijeliti svoju novopronađenu mudrost s drugima pisanjem knjige koja bi služila kao sredstvo povezivanja i razumijevanja.

Uz nepokolebljivu predanost svojoj fizičkoj dobrobiti, ona se posvećuje rigoroznom treningu i brigu o sebi stavlja na vrh svojih prioriteta. Jasno potvrđujući svoj izbor da se podvrgne operacijama kapaka i kukova, ona u potpunosti prihvaća težnju za samopoboljšanjem i zrači novim samopouzdanjem u svom šestom desetljeću života. Umirovljenje se čak i ne razmatra; umjesto toga, razmišlja o upisu na tečaj komunikacije s dragim prijateljem. Samozvani entuzijast maloprodajne terapije, često se prepušta uzbuđenju kupnje novih i zadivljujućih predmeta. Olja, Draganina kuma, ima cijenjenu poziciju njezine najbliže osobe od povjerenja. Dragana otvoreno izražava uvjerenje da je emisija u kojoj trenutno sudjeluje prožeta iluzornom privlačnošću, ističući kako je važno da se knjiga ne sudi po koricama.

  • Za razliku od brojnih poznatih osoba, Dragana vodi život lišen skandala i bira da se u javnosti predstavi solo. Kružile su glasine o njezinoj ljubavnoj vezi s pjevačem Igorom Starovićem, koji trenutno živi i radi u Beogradu. Tijekom intervjua za lokalne novine u Beogradu, Dragana je izrazila nepokolebljivu predanost svojoj profesiji. Čak i usred majčine bolesti i smrti oca svoje djece, ostala je predana svom poslu. Voditeljica “Grand showa” ispričala je kako je ujutro ispratila majku na kemoterapiju, da bi se poslijepodne vratila i snimala emisiju. Unatoč bolnom gubitku oca svoje djece, Dragana je ustrajala u karijeri i nastavila voditi “Nikad nije kasno”.