– Za danas smo vam pripremili dvije priče, a jedna dolazi iz svijeta glume, dok je druga predviđena za svijet tenisa. Lazar Ristovski i njegova 39 godina mlađa izabranica su tema broj jedan, a njegova mlađa partnerica je i više nego aktivna na društvenim mrežama, prije svega na Instagramu.

Nedavna objava Anice Lazić izazvala je salvu komentara, jer se znatno mlađa djevojka Lazara Ristovskog osvrnula na svjetski poznatu divu Beyoncé. U hrabrom potezu, glumica se oglasila na društvenim mrežama s hashtagom “lažna feministkinja” kako bi izrazila svoje stajalište, pozivajući nekoga da obavijesti Beyoncé da njezin suprug nije privlačan. Ova izjava izazvala je kontroverze jer se vjeruje da je Anica imala udjela u raspadu četrdesetogodišnjeg braka Lazara i Danice Ristovski. Gloriji je u intervjuu proturječio glumac ustvrdivši da je njihova ljubav jednostavno nestala te da se razlog njihovog prekida ne može povezivati ​​s prisutnošću treće osobe.

Lazar je izričito rekao da prisustvo treće osobe, bilo muško ili žensko, nije uzrokovalo pogoršanje njihovog odnosa. Nažalost, njihova je ljubav naišla na negodovanja i kritike. Unatoč žestokim reakcijama zbog svoje ljubavi, Anica je ostala nepokolebljiva u svojoj predanosti. Hrabro je izjavila da su omalovažavajuće primjedbe samo potaknule njezinu odlučnost. Gostujući u emisiji “Premijera”, osobno se zavjetovala da će biti hrabra u ljubavnim stvarima, nepokolebljivo odbacivati ​​strah i uvijek prigrliti želje svog srca.

BONUS PRIČA:

Postalo je očito da je teniska strast Novaka Đokovića ukorijenjena u njemu od trenutka kada je uhvatio reket u ruke u dobi od četiri godine. Ipak, na obilježavanju Međunarodnog dana sporta, 6. travnja, Novak je otkrio pravo podrijetlo ove legendarne ljubavi koja je osvojila svijet. Moja naklonost prema njemu je postala toliko jaka da sam nagovorio roditelje da mi kupe reket i proveo sam nebrojene sate udarajući o zid. Taj početni val obožavanja sporta bio je neporeciv, ali je pokrenuo značajno pitanje za moje roditelje: što se događa s tom strašću prema sportu nakon što prvotno uzbuđenje izblijedi? Novak je započeo ovim pitanjem i nastavio, Roditelji igraju ključnu ulogu kao mentori u našim životima, služeći nam i kao uzori i izvori inspiracije kada zamišljamo život kakvom težimo.

Osim toga, vjerujem da roditelji također imaju važnu zadaću pomoći nam pronaći dodatne mentore na našem putu. Novak je istaknuo ključnu ulogu roditelja kao naših idola, prijatelja i mentora u ranom djetinjstvu u okviru programa “Put šampiona” koji organizira Zaklada “Novak Đoković”. Novak Đoković, pun obožavanja, strast prema atletici usadio je i u svog sina Stefana koji od malih nogu marljivo brusi svoje teniske vještine. Novak svim srcem podržava nastojanja svog sina na terenu. Zanimljivo, Novak i Jelena Đoković zaljubljeni su još od srednjoškolskih dana. Njihova duboka privrženost navela ih je da 2014. razmijene zavjete i dočekaju svoje prvo dijete, Stefana.

  • Dolazak njihove kćeri Tare samo je pojačao njihovu radost i sreću. Godine 2014. Jelena i Novak Đoković vjenčali su se, te iste godine dobili svoje prvo dijete Stefana, a tri godine kasnije rodila se kćerka Tara. Iako je njihovo trenutno stanje sklada, na putu su se susreli s brojnim izazovima. Prošle su tri godine njihove veze kada su došli do kritične točke, što je Jelenu nagnalo da otvoreno podijeli svoje misli i osjećaje. Nakon tri godine zajedničkog života, naša je veza doživjela ključni trenutak. Donijeli smo odluku da ćemo zajedno živjeti, ali pronalazak posla u Monaku pokazao se prilično izazovnim.

Činilo se kao da je svaka prilika nedostižna. No, pukom sam srećom uspio dobiti posao u jednoj naftnoj tvrtki. Jelena Đoković podijelila je svoje iskustvo tih ranih dana u Monte Carlu, ističući značajne izazove koji su njihovu vezu stavljali na kušnju. Naš se odnos suočio s nepremostivim izazovima tijekom godine koju sam tamo proveo radeći. Novak je na kraju rekao da moramo promijeniti pristup.

Dok sam učila, pažljivo sam vodila svoj raspored kako bih mu mogla posvetiti nepodijeljenu pažnju, objasnila je. Jelena je rekla da je naša veza bila pred izazovom kada smo dane morali provoditi zajedno u uredu. Kao rezultat toga, aktivno smo tražili alternativno rješenje.