Igor Benčina, zagonetan i neizmjerno talentiran glumac, osvojio je publiku svojim umijećem na ekranu. Dok svjetla reflektora često obasjavaju njegovog brata Petra Benčinu, vrlo traženog i obožavanog glumca u Srbiji, Igorova vlastita postignuća u istoj profesiji ne smiju se zanemariti. Njegovo šarmantno držanje i zagonetna osoba učinili su ga neodoljivim ženama. Naravno, mnoge zanima Igorov trenutni status veze. Iako o svom romantičnom životu ostaje škrt, valja istaknuti da je njegova djevojka jednako talentirana i zanosna glumica koja je na vrhuncu karijere.

U zajedničkom pothvatu poznatom kao “Volja za sinove”, Igora i njegovu mlađu kolegicu Martu Bjelicu zahvatio je val emocija. Nakon toga su se često pojavljivali u društvu, što je dovelo do nagađanja u beogradskim društvenim krugovima 2020. da se između njih stvorila ljubavna veza. No, unatoč raširenim glasinama, par se suzdržao od javnog priznanja svoje veze.

Vječna izreka ponovno vrijedi: gdje ima dima, ima i vatre. I ovaj put, istina iza njihove veze je učvršćena. Kao nepobitan dokaz tome je mnoštvo fotografija objavljenih na njihovim profilima na društvenim mrežama, na kojima su zabilježeni prisni zagrljaji i blistavi osmjesi.

Zanimljivost javnosti o statusu veze Igora i Marte javila se nakon razdoblja njihova izbivanja iz središta pozornosti. No, sve sumnje otklonjene su zajedničkim pojavljivanjem na rođendanskoj proslavi Tamare Dragičević. Neosporna potvrda Martinog statusa djevojke Igora Benčine došla je kroz uhvaćene trenutke njihovih radosnih zagrljaja i osmijeha. Marta ima posebno mjesto u obitelji Benčina, a to dokazuje i topli zagrljaj koji je dobila. Čini se da je njezina prisutnost konstanta na značajnim događajima. S druge strane, Petar Benčina, proslavljeni srpski glumac poznat po ulozi doktora Hadžipopovića u filmu ‘Tom’, u sretnom je braku s kolegicom Tamarom Dragičević. Nedavno su svoje obožavatelje obradovali viješću da im je na putu treće dijete. Petar i Tamara otvoreno izražavaju svoju duboku ljubav, često dijeleći nježne slike na Instagramu.

Neosporan dokaz duboke ljubavi između ovog glumačkog para očituje se u njihovo dvoje potomaka, Staši i Lazaru, koji su na svijet došli nakon njihove bračne zajednice 2016. godine. Kako prenose različiti mediji, priča o njihovom prvom susretu je prilično izvanredan, karakteriziran potpuno improviziranim susretom. Tamara otvoreno priznaje svoju sramežljivost, dok se Petrova odlučnost očituje u raspletu njihove priče.

U nedavnom intervjuu za emisiju Balkanska ulica, Tamara je govorila o razvoju svojih emocija prema Petru. U početku nije osjećala nikakvu romantičnu privlačnost prema njemu, sve dok nije postala svjesna njegove duboke ljubavi prema njoj. Odjednom se pokazalo da je prikupio popriličan broj obožavatelja. Često su vrijeme provodili zajedno u društvu svojih prijatelja, a Peter je stalno bio dio njihove grupe. Dok su sjedili jedno uz drugo, Tamara je shvatila da Peter ne samo što osjeća prema njoj, već ga je i prepoznala kao osobu istinski dobrog srca.

Nakon završetka procesa lijevanja dogodila se zanimljiva pojava. Unatoč vrućini od 40 stupnjeva, kolektivno su se složili krenuti na put kući kao jedinica. Dok su šetali, praveći povremene stanke kako bi se obnovili, Tamara nije mogla a da ne razmišlja o nedostatku ikakvih koketnih gesti tijekom njihova opsežnog putovanja.

Na Brankovom mostu su se oprostili, a Tamara se nije mogla otresti blagog osjećaja nelagode zbog goleme udaljenosti koju su zajedno prevalile. Nenamjerno je otkrila majci situaciju, nesvjesna činjenice da su njezini osjećaji prema Peteru počeli cvjetati. Bez njezinog znanja, Peter je gajio vlastitu naklonost prema Tamari.