Kao što svi znamo, prvi brak Goce Tržan nije završio pozitivno i bez dostojanstva, što je rezultiralo rođenjem kćeri Lene. No, nakon raspada prvog braka, pjevačica je otvoreno izrazila svoju sreću sa sadašnjim supružnikom Radomirom Rašom Novakovićem, te je u televizijskom intervjuu otvoreno progovorila o njihovoj ljubavi.

Prevalencija parova koji žive zajedno bez istinskog razumijevanja je obeshrabrujuća pojava. Osobno to doživljavam kao nesretnu okolnost. Ja osobno nikad ne bih ušao u takvo partnerstvo. Izričito sam priopćila svom supružniku da me treba obavijestiti, ako ikada razvije naklonost prema drugoj osobi i nastaviti s tom vezom, jer nisam sklona ometati njegovu težnju za željama i težnjama.

Ako se dogodi bilo koji problem koji zahtijeva pozornost, ako padnem u stanje nemara ili ravnodušnosti, ako nenamjerno ne uspijem priznati vaše postojanje, ako prestanem pripremati obroke ili ako se među nama stvori znatan jaz, ljubazno mi pružite pravovremeni podsjetnik. Zamislivo je da možemo surađivati ​​u rješavanju ovih izazova.

Svakako, u slučaju da dođe do točke u kojoj moja prisutnost više nije poželjna, dragovoljno ću vas osloboditi svake odgovornosti da ostanete, bez obzira na duljinu vremena koja to može zahtijevati.

U slučaju da naiđete na pojedinca koji više ne želi vašu prisutnost, koji više ne gaji naklonost prema vama, postaje imperativ otpustiti ga, bez obzira na vlastite čežnje i ljubav koja ostaje u vašem srcu. Ovo, dragi moji suputnici, sažima pravu prirodu ljubavi, kako je to pjevačica izrazila tako rječito.

Tijekom svog akademskog puta prvo je pohađala osnovnu školu “25. maj” na Novom Beogradu, koja danas nosi ime “Duško Radović”. Nakon osnovnog obrazovanja, uspješno je završila Desetu beogradsku gimnaziju. Po završetku srednje škole odlučila je upisati stočarstvo na Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu. Međutim, nakon završetka druge godine odlučila je prekinuti studij i krenuti u glazbenu karijeru. U tom razdoblju aktivno je sudjelovala u amaterskoj produkciji “Ero s ovoga svijeta” na cijenjenoj sceni Đuro Salaj.

Godine 1994. bila je članica grupe Distorzija te je tijekom rada na predstavi “Kosa” imala priliku upoznati Mirka Vukomanovića i Gorana Stefanovića, producente grupe Tapiri. Impresionirani njezinim talentom, pozvali su je da postane pjevačica Tapirija. Uz Ivanu Pavlović, bila je prateći vokal koji je zaokupio pozornost menadžera grupe, Ganeta Pecikoze, što je u konačnici rezultiralo formiranjem grupe Tap 011.

Nakon odlaska iz grupe, krenula je u solo karijeru, krčući vlastiti put. Godine 1999. predstavila je svoj nastupni samostalni album pod nazivom “U nisko leto”. Album je izašao u izdanju cijenjene izdavačke kuće PGP RTS.

U razdoblju od 2007. do 2011. godine Goca je bila u braku s Ivanom Marinkovićem, u kojem se rodila kćerkica Lena. Goca je stekla priznanje svojim angažmanom na brojnim festivalima i dosljedno sebe naziva vječnim festivalskim neuspješnim, unatoč tome što su njezine pjesme neizbježno postajale hitovi nakon tih događaja. Godine 2004. na festivalu Sunčane skale predstavila je pjesmu “Haljina” kojom je zauzela drugo mjesto na službenoj top listi, ali je na svim ostalim top listama bila prva. Iduće godine mnoge je zadivila provokativnim nastupom i pjesmom Hormoni na Radijskom festivalu. Na istom festivalu 2006. godine s pjesmom “Hotel” osvojila je treće mjesto.

Na Grand Festivalu u travnju 2012. godine osvojila je treću nagradu koju je ljubazno podijelila sa svojim talentiranim kolegom Stefanom Petrušićem. Zajedno su zadivljujuće izveli duetsku pjesmu “U tebe me ne diraj”.