Srbija je poznata po tome da ima veliki broj pozatih glumaca koji su uspjeli da se ostvare u nekim jako značajnim svjetskim ulogama. Tema današnjeg članka će biti upravo glumci, a u pitanju je svima dobro poznati glumac Aleksandar Radojčić. Dugo vremena glumac Aleksandar Radojičić i njegova bivša partnerica Jelena Melezović bili su u ljubavnoj vezi, koja je rezultirala rođenjem kćerke Aje. Na raznim društvenim mrežama 34-godišnji glumac često izražava ponos na svoje dijete Aju. No, nakon njihovog razlaza 2014., Ajina majka živi odvojeno od Aleksandra u Zagrebu. Raskid njihove veze pokrenuo je dugu pravnu bitku oko skrbništva, koja je trajala dvije godine. Na kraju je 30. lipnja 2016. sudskom presudom skrbništvo dodijeljeno Jeleni.

Partneri koji su došli prije mene imali su napetu dinamiku, upuštajući se u otvorene rasprave koje su na kraju dovele do toga da Jelena izrazi svoje nezadovoljstvo ocem svoje kćeri putem pogrdne objave na Facebooku. Otkako je dijete došlo kod mene, Aleksandar nam se javlja samo jednom mjesečno. Međutim, na društvenim mrežama sebe prikazuje kao herojskog i vrlo angažiranog oca. Zapravo, on se uopće ne udostoji raspitati o djetetovim aktivnostima”, izjavila je. Nakon pomnog razmišljanja odlučila je promijeniti melodiju i govoriti pozitivno o glumcu, povukavši sve dosadašnje negativne komentare. Pojasnila je da do njihovog razdvajanja nije došlo zbog nevjere ili nedostatka ljubavi, već je proizašlo iz osobnih okolnosti jedinstvenih za njihovu vezu.

Vrijedi istaknuti kako je Aleksandar, prema njezinim riječima, izuzetan otac koji je u redovnom kontaktu s njihovom kćeri Ajom, koju jako obožava. On ne samo da pruža financijsku potporu, već također osigurava da su sve njezine potrebe zadovoljene. Unatoč njihovoj mladosti i izazovima roditeljstva, ona čvrsto vjeruje da nikada neće pronaći savršenijeg oca za njihovo dijete. Jelena se u međuvremenu udala i sa suprugom na svijet dočekala sina Filipa. Aleksandar je također razvio jaku vezu s Filipom, a Jelena je iskoristila priliku da mu javno čestita rođendan na društvenim mrežama. U tom trenutku Jelena je izrazila zahvalnost što su Ajin tata i Filipov prijatelj zajedno proslavili rođendane.

Jelena je izrazila zahvalnost na obilju vitalnosti, blagostanja, radosti i ljubavi koju su ona i njeni najmiliji doživjeli. Ovaj neodoljiv osjećaj naveo ju je da prizna višu silu i podigne čašu u znak slavlja. Nedavne povratne informacije na internetu sugeriraju da je Filip nažalost izgubio oca. Međutim, Alexander je bio stalni stup podrške, osiguravajući da Filip ostane povezan sa svojom kćeri. Njih troje često zajedno sudjeluju u društvenim aktivnostima. Društveni mediji bili su preplavljeni komentarima koji hvale Aleksandrovu nepokolebljivu podršku Filipu, s porukama poput “Čestitam, čovječe, na tvojoj neprestanoj posvećenosti Filipu” i “Srce mi je ispunjeno srećom što svjedočim Aleksandrovom prihvaćanju dječaka. Neka je blagoslovljen dobrim zdravlje.

Aleksandar, Aja i Filip imali su snažan dojam, što je vidljivo i iz iskrenih čestitki. Usred razornog gubitka, mladić je pronašao utjehu u prisustvu Aleksandra, koji se brine da ga uvijek zagrljaju kao dragog člana obitelji, baš poput Aleksandrove kćeri. Ove dirljive primjedbe, koje uključuju jednostavno, ali dojmljivo “Bravo”, prenose duboki osjećaj divljenja i zahvalnosti za iznimnu vezu unutar ove obitelji.