Zvezde Granda već su više od dva desetljeća najcjenjenije glazbeno natjecanje u regiji, a svoj uspjeh uvelike duguje cijenjenom žiriju. No, nedavno se povela polemika oko toga da je pjevačicu Anu Bekutu zamijenio Dragan Kojić Kebo u sljedećih pet epizoda Zvezda.

Okolnosti Anninog izostanka iz žirija ostaju nejasne, ostavljajući mnoge znatiželjne i gladne odgovora. Nagađanja su se brzo proširila kada je Anna zatražila dopust, potaknuvši pitanja o motivima njezine odluke.

I dok su čelnici Grand produkcije kratko spomenuli opravdan razlog Anninog nedolaska, službena odsutnost samo je povećala sumnju i znatiželju. Nakon što je odjeknula vijest da se situacija Sanje Kuzet promijenila, počela su kružiti nagađanja o daljnjem razvoju incidenta.

Saša Popović prekinuo je pitanje tko će preuzeti njezinu ulogu tijekom porodiljnog dopusta, potvrdivši da je Ana Sević dobila izbor.

Bez službene objave, gledateljima je prepušteno nagađanje o razlozima Aninog izostanka, a teorije su varirale od osobnog putovanja do mogućnosti estetske operacije. Poznavatelji situacije u kojoj se nalazi folk zvijezda nisu htjeli iznositi konkretne detalje, ističući da je Anin nedolazak posljedica duboko osobnih razloga koje treba poštovati kao privatne. U međuvremenu, Keba, Anina zamjena, odlučio je ostati incognito. Na pitanje o nedolasku Ane Bekute, Keba je rekao da će ona biti odsutna neko vrijeme. S obzirom na našu jaku glazbenu kompatibilnost, ukazala se prilika da ja uskočim i preuzmem njezino mjesto.

Idući naprijed, moja će odgovornost biti preuzeti kontrolu i održati postojeće stanje stvari. Obavještavamo vas da će Ana Sević preuzeti ulogu voditeljice natjecanja umjesto Sanje Kužet koja je trenutno na porodiljnom dopustu. Nadalje, u nadolazećoj epizodi kao gošća će nam se pridružiti Ivana Peters, članica Cecinog tima zbog Cecinog izbivanja zbog prehlade.