– Kada se samo pogleda današnja moderna medicina i plastična hirurgija, vidimo da se danas može napraviti sve, ako imate koji euro više. Baš iz tog ratzloga, estradne zvijezde danas koriste ove pogodnosti, te na sebi rade sve i svašta. Slijedi i priča o domaćim pjevačicama koje imaju neke zahvate na sebi.

Tijekom vremena brojni popularni glazbenici mijenjali su svoj osobni izgled korištenjem kozmetičkih zahvata. Značajan dio tih pojedinaca preferira zadržati svoja poboljšanja neotkrivenima, dok su drugi otvoreni i iskreni o svojim intervencijama.

  • Prilično je lako prepoznati umjetne grudi, pogotovo kada su izloženi primjetno veliki implantati. Poznate ličnosti poput Jelene Karleuše, Cece Ražnatović, Stoje Novaković, Dragice Radosavljević Cakane, Tine Ivanović, Mine Kostić, Jelene Kostov, Aleksandre Prijović, Tee Tairović, Anastasije Ražnatović i mnogih drugih odlučile su se za ugradnju silikona. No, neki od njih morali su na korektivne zahvate zbog opterećenja leđa uzrokovanog težinom implantata koji su se pokazali preteškima za njihovu kralježnicu i cjelokupnu tjelesnu građu.

Obično nema oklijevanja kada je u pitanju rješavanje problema deformiranog nosa. Jelena Karleuša, unatoč istaknutom kukastom nosu, isprva je odoljela korektivnoj operaciji, odlučna u namjeri da izgradi uspješnu karijeru bez obzira na svoj asimetrični profil. Na kraju je donijela odluku da to ispravi. I drugi pjevači ovaj estetski zahvat vide kao rješenje za vlastite devijacije nosa. Milica Todorović, Emina Jahović, Dragana Mirković, Andreana Čekić, Maja Berović i Marina Visković odlučile su se za operaciju nosa.

Kada su u pitanju derrieres, slavne osobe izbjegavaju raspravljati o bilo kakvim poboljšanjima. U emisiji Zvezde Granda Jelena Karleuša je na pitanje o svom planu ishrane brzo odgovorila: “Ne zanima me dijeta, ovo iza leđa vrijedi pravo bogatstvo”. Dok se šuška da je i Ceca Ražnatović bila na operaciji ugradnje implantata, ona je o tome škrta na riječima.

Privlačnost i enigma zvijezda na pozornici tolika je da ne žele otkriti svaki detalj svoje ljepote. Aleksandra Prijović ostala je škrta na riječima o transformaciji svojih crta lica dok joj je karijera vrtoglavo usponu. S druge strane, Aleksandra Mladenović razne promjene u izgledu pripisuje naglom debljanju. Što se tiče Karleuše, opaske Bosanca Dragana Stojkovića na račun njenog čela postale su prošlost, zahvaljujući njenim gostovanjima u šou programu “Zvezde Granda”.

Već duže vrijeme upotreba umjetnih trepavica, kose, noktiju, leća u boji za stvaranje “lažnih” plavih očiju, usana ispunjenih hijaluronom i umjetnih zuba postala je općeprihvaćena norma.

BONUS VIJEST:

Na premijeri svog mjuzikla “The Outsiders” na Broadwayu, Angelina Jolie osvojila je crveni tepih svojom impresivnom pojavom. Sve je poglede privukao njezin mladenački izgled, dok je samouvjereno pokazivala svoju vječnu ljepotu.

Brojni promatrači posebno primjećuju da glumica djeluje kao da je suspendirana u vremenu, a njezine godine nisu bitne za njezin cjelokupni izgled.

  • Njezin izgled ocjenjivao je i dr. Johnny Bettridge, plastični kirurg poznat po svojim komentarima o licima slavnih. Konkretno, istaknuo je trajnu prisutnost Angelinine izvrsne ravnoteže i simetrije lica. Nadalje, on vjeruje da se glumičin izgled koji prkosi godinama može zahvaliti kirurškom zahvatu poznatom kao “deep plane facelift”, sveobuhvatnoj intervenciji zatezanja lica. Ova složena operacija koristi se za vraćanje mladolikosti lica i vrata, dajući trajne rezultate i autentičnu estetiku.

Poznati stručnjak pregledao je nedavne fotografije njezinih ušiju i fotografije iz 2014. godine, uočivši vidljive naznake estetske kirurgije i promjene na tragusu, području uha koje prolazi kroz zamjetnu transformaciju nakon zahvata faceliftinga, prema njegovoj analizi.