– Jennifer Lopez i Ben Afleck u posljednjih par mjeseci itekako pune stupce internet portala. Vjerujemo da svi znate, da su njih dvoje po drugi puta zajedno, a u posljednjih par dana se uveliko priča da će se ponovo razići. Za Lopez se zna da ima itekako stila za oblačenje, a iznenadićete se kada vidite da ne oblači toliko markiranu robu….

Trend crop-top majica ovog ljeta uzima sve više maha, a to je vidljivo iz preporuka brojnih poznatih osoba koje su prigrlile ovaj stil. Među tim modnim perjanicama je i Jennifer Lopez, koja i u 54. godini života održava besprijekoran stas. Kada istakne struk i ogoli donji dio, njezin izgled odiše elegancijom, a ne vulgarnošću, zbog čega joj mnoge mlade žene zavide na besprijekornoj figuri. Ne samo da kratke majice služe kao moderan izraz, već nude i praktičnost i pristupačnost. U Srbiji se ove trendi košulje mogu kupiti za 500 dinara. Alternativno, staru majicu dugih rukava možete bez napora pretvoriti u kratki top.

Jednostavnim rezanjem željene dužine donjeg dijela košulje možemo stvoriti svjež i moderan odjevni predmet. Kombinacija ovih majica s trapericama stvara besprijekoran spoj urbane i ležerne mode. Osim toga, lijepo nadopunjuju široke lanene hlače, što je pokazala Jennifer. Crop topovi nisu ograničeni na sparivanje s trapericama; također besprijekorno nadopunjuju kratke hlače, stvarajući moderan i udoban komplet koji je savršen za sunčane ljetne dane. Bez obzira na to hoćemo li ih nositi, crop-top košulje odlična su opcija za osobe koje žele istaknuti svoju tjelesnu građu i biti u tijeku s najnovijim modnim trendovima.

BONUS TEKST:

Dodatni sadržaj: Rekreirana rečenica: Dodatne informacije: U šarmantnom selu Radovlje, smještenom u blizini Visokog u Bosni i Hercegovini, živi zanosan bračni duo čija zadivljujuća priča osvaja sve koji je sretnu. Dok ona posjeduje veliku mudrost, on je potpuno zaljubljen – skladna kombinacija koja je rezultirala impresivnih pola stoljeća bračne sreće. Ljubav, neprocjenjiv entitet, ne može se steći niti nadoknaditi novcem.

Njegova istinska vrijednost leži isključivo u činu nesebičnog darivanja drugima. Pojedinci o kojima je riječ uvijek su obilovali i ljubavlju i dubokim osjećajem međusobnog razumijevanja. Alen iz Visokog na početku svoje priče skromno priznaje da njegova žena posjeduje veću mudrost od njega, ističući njenu radoznalost prema bitnim stvarima. Kad je moja žena odsutna, koristim priliku da donesem važne odluke koje se tiču ​​mog života. Međutim, u njezinoj prisutnosti suzdržavam se od razmišljanja o bilo čemu. Nakon što je donio odluku da se uda za njega, njegova žena je postavila ultimatum:

“Ako želiš da naša zajednica opstane, moraš poslušati moje riječi ili ćemo se razići. Ove godine obilježavamo radosnu prigodu proslave 50 godina zajedničkog života punog ljubavi. Tijekom ranih faza našeg suživota, jasno mi je dala do znanja da nema namjeru čistiti moje cipele, izražavajući svoju želju da se ja sama pobrinem za taj zadatak. Nakon vjenčanja, Alenova supruga postavila je jasne smjernice kojih se on u njihovoj bračnoj zajednici pokorno pridržava.

Od početka pa sve do sada Alen svoju suprugu od milja naziva svojom “lutkicom”. Prema Alenovim riječima, on općenito preferira žene koje su ugodne i vesele naravi. Prema Habibinim riječima, ljutnja je bila nešto što ju je rijetko izjedalo. Naš brak karakterizirala je stalna harmonija, iako smo kao svaki tipični par doživljavali povremene nesuglasice. No, uvijek sam pazila da Alen, kad se vrati s posla, ima pripremljen obrok, da kuća bude čista i da sve bude u redu.

Kad god bi se uzrujao, strpljivo bih čekala da se njegov bijes smiri prije nego što bih se upustila u razgovor s njim. Kad bi njegov bijes potrajao, ja bih se povukla i šutjela. Kad bih osjetila da je njegov bijes nestao, skuhala bih kavu za nas oboje i rekla: “Sada, molim te, jasno izrazi svoje želje. Prema Habibi, prekid komunikacije može u konačnici rezultirati razvodom, čineći razgovor ključnim aspektom svake veze. Naglašava da je jedan od najštetnijih scenarija kada supružnici dijele krevet, ali odluče ignorirati jedno drugo ležeći leđima uz leđa. Uključivanje u otvoreni dijalog ima potencijal za rješavanje bilo kojeg problema koji se može pojaviti. Nakon udaje, Habiba se prisjeća da je Alenov preduvjet za brak bio da njegova supruga posjeduje jaku radnu etiku, a ne besposličarenje.

To što sam ostala predana svom braku bila je izravna posljedica neuspjeha mog muža da se zauzme za mene. Kad sam prije tri i pol desetljeća otišao u Tursku, donio sam svjesnu odluku da se nikad ne oslanjam na njegovu valutu. Bilo mi je od iznimne važnosti održati financijsku neovisnost zarađujući vlastitu plaću. Tijekom tog doba žene nisu imale položaje autoriteta. Habiba, međutim, uspjeh svog braka pripisuje nedostatku tvrdoglavosti svog supruga i njegovoj spremnosti da je sluša, poštuje, voli i cijeni.