– Ne kaže se bez razloga da nikada nemojte ići sa nekog radnog mjesta, a da ne ostanete u dobrim odnosima sa tom kućom. Nikada se ne zna kada će vam možda zatrebati, a to pravilo izgleda da nije znala Dušica Jkovljević. Ona se sada vratila na Pink, te je faktički molila Željka Mitrovića za posao, kojeg je na kraju i dobila.

Tijekom emisije voditeljica Dušica Jakovljević ispričala je osobnu anegdotu od koje su svi bili u šavovima.

Dušica je tokom druženja sa prijateljima otkrila jedan detalj koji je na kraju upleo pjevačicu Viki Miljković u cijelu situaciju. Voditelj emisije “Ami Dži Show” zamolio je gosta da ispriča svoje najupečatljivije iskustvo opijanja.

Bio je jedan bar blizu Zlatibora koji moram spomenuti, tu je odmah iza ugla. Odlučio sam nastaviti ravno, ali na kraju sam se potpuno okrenuo. Dušica je započela s tim kako se lako opija, čak i od samo dvije čaše vina. Zatim je krenula u smiješnu anegdotu s druge zabave.

Prije tri godine moji najbliži saputnici i ja radosno smo plutali na splavu u Novom Beogradu, uživajući u trenutku. Piće je slobodno teklo i svi su bili dobro raspoloženi. Međutim, kako je noć odmicala, dva naša prijatelja misteriozno su nestala, ostavivši za sobom svoje telefone. Ispunjen zabrinutošću, odlučio sam uzeti stvari u svoje ruke i uskočio u svoj auto, uvjeravajući se da sam dovoljno trijezan za vožnju.

Nažalost, prva prijateljica koju sam pokušala kontaktirati, čije je ime u telefonu bilo spremljeno kao “Taske”, nije se javljala unatoč mojim upornim pozivima u pola šest ujutro. Sutradan, oko jedan sat, nazvala me neočekivana osoba: Viki Miljković. Na moju neugodu, pitala me zašto sam očajnički pokušavao doći do Tašketa u ranim jutarnjim satima. Bio je to trenutak čistog poniženja za mene. Pozdravljajući sve uključene, Dušica je zaključila svoje prisjećanje.

U aprilu 2022. Dušica Jakovljević, voditeljka Zadruge, ogolila je dušu i otkrila brojne tajne iz svoje zanosne prošlosti. Dušica Jakovljević nakon početka karijere u reality showu “Big Brother” dobila je iskrena priznanja u ljubavi od takmičarki koje su učestvovale u programu.

Za vrijeme dok sam bio urednik, bio sam odgovoran za raspodjelu zadataka natjecateljima, a sve sam potajno igrao ulogu “Big Brothera”. Nisu znali da su mnogi sudionici realityja razvili osjećaje prema meni. Vjerovali su da sam muškarac, a tek nakon izlaska iz “Big Brothera” otkrili su da ih je očarala žena. Ovo ih je otkriće malo razočaralo jer su uvijek zamišljale privlačnu mušku figuru u razgovoru s Big Brotherom, koji sam zapravo ja. Dušica je ispričala da je oduvijek bila nestašna, zbog čega su se njen otac Dušan i majka Marija mučili da prate njene nestašluke.

Možda sam jedinac, ali daleko od toga da sam razmažen. Nikad mi nije pala na pamet pomisao da imam brata ili sestru, jer sam bio zadovoljan životom s roditeljima, dvjema bakama i prabakom. Naš je dom uvijek bio ispunjen toplinom ljubavi, pružajući čvrst temelj za svaki aspekt mog života. Rano sam prohodao, prve korake napravio sa samo devet mjeseci, a od tada sam bio u stalnom pokretu, uvijek u pokretu. Moje odbijanje jela zadavalo je popriličnu glavobolju mojim roditeljima, koji su moju mamu s tanjirom hrane u ruci vodili u divlju jurnjavu po Dorćolu.

Unatoč tome što nikada nije doživjela fizičko kažnjavanje od svojih roditelja, bila je izložena udarcima dok je sudjelovala u baletu.

  • Moji roditelji nikad nisu pribjegavali fizičkom kažnjavanju, ali se sjećam pomalo traumatičnog iskustva iz vremena u vrtiću. Na satu baleta morali smo stajati u redu, a budući da sam bio najmanji, učiteljica bi me povremeno lupkala po koljenima ako nisam držala pravilno. Iako nije bilo pretjerano uznemirujuće, ostavilo je trajan utjecaj na mene i na kraju me natjeralo da odustanem od baleta. Međutim, tijekom tog razdoblja moja je odgojiteljica u vrtiću primijetila moj talent za izvođenje i dopustila mi da preuzmem vodstvo u našoj završnoj predškolskoj predstavi. U to vrijeme nikada nisam mogao zamisliti da će to postati moj pravi poziv, jer nikada nisam bio od onih koji će se samoafirmirati ili prelaziti svoje granice. Preko oca sam naslijedio dar za pisanje, talent koji je oblikovao moj životni put.

Otac mi je prenio dar pisanja i govorništva. U vojsci je sudjelovao u vođenju raznih programa i događanja, kao iu skladanju pjesama. Tijekom života usađivao mi je važnost preciznog govora. Kako bih usavršio svoj govor, morao sam se snalaziti kroz razne izazove i čak sam se poslužio jedinstvenom tehnikom stavljanja tampona među zube. Ova predana praksa nedvojbeno je pridonijela mojoj iznimnoj dikciji koju danas posjedujem.

Tijekom školovanja u Doćolovoj osnovnoj školi našla se okružena mnoštvom poznatih pojedinaca iz svog razreda.

U odjelu sam imala zadovoljstvo komunicirati s raznolikom grupom pojedinaca, među kojima su bile voditeljice Marija Kilibarda i Marijana Mićić, rukometaš Ognjen Kajganić, glumac Đorđe Dragičević, stilistica Ivana Rabrenović, pa čak i Milena, kći Verice Rakočević. Naše interakcije su uvijek bile skladne i svi smo bili usađeni u razumijevanje da se uspjeh može postići samo marljivim trudom. Osim toga, isticao sam se akademski i održavao pozitivne odnose sa svima.

Nakon završene osnovne škole, Dušica je odlučila da svoj talenat istraži u oblasti modelinga.

Kako bih njegovala samouvjereno ponašanje i pravilno držanje, majka me odlučila upisati u manekensko društvo. Živo se sjećam spoticanja i pada tijekom velikog finala showa, što je pružilo prilično komičan trenutak. Kako se tečaj bližio kraju, jedan je časopis odabrao “supertinejdžera” i to je označilo moj debi kao model, moje prvo pojavljivanje u novinama.

Voditelj “Zadruge” školovanje je završio u Trećoj beogradskoj gimnaziji, gdje su imali priliku da se ponovo nađu u istoj učionici sa uglednim pojedincima.