Kada su u pitanju regionalne TV voditeljke, jedna koja se najviše izdvaja je Dušica Jakovljević. Postala je poznata tako što je počela voditi rijaliti programe, konkretno Zadrugu, i u tom poslu je već dugi niz godina.

Poznata voditeljka Dušica Jakovljević nakon odlaska s Pinka suočila se s otkazom na Hajp televiziji, mreži na koju je prešla.

Dušičina budućnost u hosting industriji postala je tema velikih spekulacija, zaokupivši interes mnogih. Ljudi su znatiželjni o njezinom sljedećem potezu u karijeri. Nagađa se da bi se mogla vratiti na mrežu “Pinko”. Zanimljivo, ona je 25. aprila viđena u popodnevnoj poseti zgradi “Pink TV”, što je podgrejalo ove glasine.

Prema dobro obaviještenom izvoru, Dušica Jakovljević trenutno ima tri moguća izbora.

  • U svjetlu nepravednog izlaska i prethodnih oprečnih primjedbi, čelnici Pinka su donijeli odluku da Dušici daju još jednu priliku. Dogovorili su se da s njom obave intervju, a trenutno se dogovara hoće li zajedno s Bojanom Lazić voditi emisiju “Vikend premijera – Specijal”, kao zamjena za nedavno napustilu Tijanu Price ili nastavit će voditi renomirani reality show “Elita”. Osim toga, istražuju mogućnost stvaranja potpuno novog formata. Konkretni detalji ostaju neizvjesni jer su pregovori još u tijeku, potvrđeno je iz pouzdanog izvora. Dušica je detaljno ispričala razloge prestanka radnog odnosa.

Želim jasno staviti do znanja da je naš odnos došao do kraja, bez obzira na to jesam li odlučio otići ili sam otpušten. Pojedinosti oko našeg rastanka nisu važne. Ono što je bitno je da smo stvari završili u dobrim odnosima i to mogu sa sigurnošću reći. Dušica nas je ranije danas obavijestila o okolnostima koje su dovele do ovakvog ishoda.

  • Odustati od posla mjesec dana bez primanja ikakve naknade bio je namjeran izbor koji sam napravio kako bih dobio svježu perspektivu i razmislio o različitim aspektima svog života. Moram reći da se to pokazalo kao odlična odluka. U zadnje vrijeme sam nezadovoljan sadržajem koji se emitira na televiziji jer nije u skladu s mojim osobnim preferencijama. Neću ulaziti u detalje, jer vjerujem da sam o tome već nepotrebno raspravljao u prošlosti. Međutim, spomenuo sam svoje buduće planove medijima, nagovještavajući smjer u kojem bih mogao krenuti. U ovom trenutku nemam konkretan plan. Nedavno sam primio nekoliko ponuda i namjeravam odvojiti malo vremena da pažljivo razmotrim koje mogućnosti najbolje odgovaraju mojim interesima. Trenutačno je moj glavni fokus podrška mojoj kćeri dok se upušta u pothvat vlastitog brenda. Želim se u potpunosti posvetiti ovom pothvatu i osigurati da sam aktivno uključen u njegov uspjeh.

U znak sjećanja na preminulu Bojanu Janković, nekadašnja voditeljka Pinka, Dušica Jakovljević sinoć je podijelila iskrenu objavu u kojoj joj je izrazila iskreno saučešće zbog prerane smrti ove 46-godišnjakinje.

Kada je primila vijest od Dušice, Ivana, Bojanina sestra blizanka, odgovorila je jezgrovitom i srdačnom porukom, uz emotikon srca.

Kompletnu reprodukciju Dušičine najave donosimo u nastavku. Tog kobnog petka druženje koje smo imali uopće nije bilo kakvo sam zamišljala. Očekivala sam suze, ali suze sreće i veselja, a ne suze tuge. Ti, najneobičnija žena u Beogradu, uvijek si razumjela da nas od smijeha boli želudac, a nikad duh. No, od tog tragičnog dana 19. travnja duh nam je slomljen. Tešku je to istinu prihvatiti, znajući da nismo bili tu kada ste nas najviše trebali, a možda toga niste bili ni svjesni…

Oni radosne i čestite prirode, uključujući i vas, bili su oni koji su graciozno nosili težinu patnje, obasjavajući je blistavim sjajem.

U tom trenutku gotovo mogu osjetiti utjehu u tvojim riječima, način na koji me tješiš i sprječavaš suze da poteku. Uvjeravaš me da će do našeg ponovnog susreta doći, strpljivo me čekaš, nikad ne odlazeći, već nas promatraš iz višeg carstva. Nažalost, sudbina je tog dana imala druge namjere. U ovoj surovoj stvarnosti, tvoja ljepota, nevinost i izuzetna dobrota učinile su rastanak još težim jer se dogodio na nepredviđen način.

Moram Vas obavijestiti da se često upuštam u šaljivo ponavljanje Vaših šaljivih opaski, posebno one u kojoj ste duhovito spomenuli završetak emisije rekavši, oprostite na izrazu, “f* dragi gledatelji”. Zanimljivo, čini se da si doista svima postao takav, kako je oštroumno primijetila, sa svojim radosnim očima.

Nakon što su se reflektori ugasili, a kamere prestale raditi, okolinu je obavila duboka tišina. S vremena na vrijeme, dok nebeska bića nadgledaju vaš put, oduševljavaju nas nestašnim svjetlucanjem u svom zadivljujućem azurnom pogledu, služeći kao nježan podsjetnik da je Edenski vrt nekada pozdravljao prisutnost izvanrednih, briljantnih i pronicljivih duhova.
Međutim, i dalje je prerano ikada se u potpunosti pomiriti s takvom predodžbom.