– O dragani Mirković i Toni Bijeliću se jako puno piše u posljednje vrijeme. Jednostavno, nakon 23 godine braka, nikome nije jasno da je Dragana šutila posljednje tri godine. Naime, vjerujemo da niste upoznati, ali oni uopšte nisu živjkeli zajedno, te je Toni živio u Njemačkoj sa ljubavnicom u tom periodu.

Skandal je došao do ekskluzivnih saznanja da je treća osoba odgovorna za raspad braka Dragane Mirković. Ova osoba, koja održava blizak odnos s pjevačicom, može navesti na pretpostavku da su bili u ljubavnoj vezi. Međutim, ova bi pretpostavka bila ozbiljno pogrešna. Ni Toni Bijelić ni Dragana nisu ni s kim u vezi, a do razvoda nije dovela prevara. Umjesto toga, katalizator je bilo Draganino pogrešno povjerenje u osobu koja je slučajno bila dio njezinog društvenog kruga.

  • Nismo sigurni je li Dragana donijela ishitrenu odluku primivši nekoga u svoju tvrtku, a da ga nije dobro provjerila niti znala njegove prave namjere. Nakon što je ta osoba ušla u njezin život, počeli su je hraniti raznim informacijama o Toniju i njegovoj navodnoj nevjeri. Prilično je zapanjujuće da je ovaj pojedinac čak tvrdio da je Toni bio odsutan od kuće devet mjeseci, što je navelo Draganu da ga ispita o tome. Umjesto ozbiljnog odgovora, samo se nasmijao i objasnio da je Toni tijekom tih devet mjeseci bio okupiran uspješnim turnejama po Australiji i Americi, kao i pripremama za koncert u Areni. Unatoč stalnim glasinama o njihovom skorom razvodu, čini se da Toni nikada nije razmišljala o razvodu, tvrdi pouzdani izvor za Skandal.

Svaki brak doživi svoj dio nesuglasica i razgovora. No, navodno se jako trudio nauditi Dragani, pokušavajući zadobiti povjerenje njezinih suradnika i odavati sve informacije o Toniju. Iako se mišljenja o njemu mogu razlikovati, sumnjati u njegov integritet i poštenje je nešto što nitko ne može učiniti, prema izvoru.

Prema Skandalu, postoji mogućnost da usklade brak budući da nisu pokrenuli postupak razvoda.

Važno je napomenuti da su poznata pjevačica Dragana Mirković i njezin suprug, poduzetnik Toni Bijelić, donijeli tešku odluku o raskidu braka dugog 24 godine. Tijekom ovog procesa njihova djeca, Marko i Manuela, odlučili su ostati s majkom u Austriji. Zanimljivo, bilo je značajnih rasprava oko Markove odluke da se distancira od svog oca na raznim platformama društvenih medija.

Dragana je svoju ljubav prema Toniju često znala prikazati kao čarobnu priču, prepričavajući očaravajući susret kada su se prvi put susreli na nastupu i kako joj je zarobio srce.

Iznenađujućim spletom događaja, Toni je uspio zapanjiti Draganu dijamantnom narukvicom i prstenom, ostavivši je na rubu nesvijesti ugledavši nevjerojatan dar.

U roku od 48 sati postalo mi je očito da je mladić doista dobro raspoložen, što je ublažilo sve moje brige da sam se našao u nepovoljnoj situaciji. Prilikom jednog susreta posjetio me pod izgovorom da će mi dati dar. Izrazio sam zahvalnost na njegovoj ljubaznoj gesti i uvjerio ga da je nepotreban.

  • Pogrešno pretpostavivši da se radi o mirisu, ispričali smo se a da nismo ni zavirili u dar. Tek kad smo ušli u avion, konačno sam ga odmotao, još uvijek pod dojmom da sadrži parfem. Zamislite moj šok kada sam umjesto toga otkrio dijamantnu narukvicu i prsten! Iznenađenje je bilo toliko ogromno da sam skoro izgubila svijest, uzviknula je.

Nažalost, osjećao sam veliku nelagodu i grižnju savjesti što nisam otvorio poklon u njegovoj prisutnosti i odmah mu ga vratio. S obzirom na moj neznatan staž nad Tonijem, nisam mogao a da ne pomislim u sebi: “Kako je debeljuškasta mlada!” Iako nije izričito tražio moje kontakt podatke, svoju posjetnicu je ipak ubacio u poklon vrećicu, što me je dovelo do ovakvog zaključka, piše Blic.