Prijateljstva na estradi često su izložena raznim izazovima, ali iako su nesuglasice među kolegama česte, rijetko se vide javna pomirenja. Nedavni susret između Dragane Mirković i Seke Aleksić iznenadio je mnoge obožavatelje ovih popularnih estradnih umjetnica.

Seka je odmah stupila u kontakt s Draganom, želeći riješiti nesporazume i pomiriti se. Gaga je prihvatila Sekinu inicijativu, a zanimljivo je da se spominje uloga Tonija Bijelića u ovom pomirenju. Ranije su kružile glasine o Tonijevim navodnim aferama, što je dovelo do prekida nekih veza unutar zabavne industrije, uključujući i komunikaciju između Seke i Dragane.

Iako nema konkretnih dokaza o Tonijevoj krivici, mediji su prosljeđivali te informacije, što je rezultiralo širenjem sumnji i priča o njihovim odnosima. Međutim, nakon pomirenja, Seka i Dragana više se ne pojavljuju zajedno u javnosti, ali je njihov susret bio prvi korak u obnovi njihovog prijateljstva.

Važno je napomenuti da samo Seka i Dragana znaju pravu istinu o onome što se dogodilo između njih, ali njihov susret pokazuje da su spremne premostiti nesuglasice i krenuti naprijed.