Supruga Saše Popovića, pevačica Suzana Jovanović, otkrila je svoj privatni život o kome se retko govori. Sina Danijela rodila je sa samo 19 godina i odmah se udala za oca djeteta od kojeg se ubrzo razvela jer ju je, kako je rekla, suprug prevario.

– Imala sam skoro devetnaest godina kada sam dobila sina Danijela.

Ovo je bila moja prva adolescentska ljubav. Do tada je bilo simpatije. Odmah sam se udala, dobila sina i još brže se razvela. Nešto se dogodilo u tom braku i kasnije sam čuo da nisam bio jedini u njegovom životu. Svi to znaju osim mene. Tada je moj prvi brak počeo da se raspada. Usledio je razvod. Ne želim da budem drugi.

Moj sin je tada imao osam mjeseci. Sama sam ga odgojila. Uzela sam decu, otišla kod roditelja i razvela se. Moji roditelji su jedva čekali da nas vrate kući i da nam kuća opet bude puna ljudi. Ja sam jedinica.

Ovo mi je teško. Završila sam poslovnu školu, ali nisam imala posao. Pevala sam i niko me nije zvao. Bila sam zabrinut kako ću odgajati ovo dijete. Nisam gledao sebe. Tada mi se sve otvorilo i Bog me pogledao. Pojavili su se Požarevčani i zamolili me da radim sa njima kao pevač sa punim radnim vremenom i da radim u kontinuitetu.

Ovo je najpoznatiji orkestar u regionu. Sve mi se vraća sto puta. Za mene, mog sina i moje roditelje.
– Bila sam tako mlada da nisam ni znao da mi je to sin. Gledala sam ga kao mlađeg brata. Moji roditelji brinu o meni i njemu kao o djeci. Ne osećam se kao majka i moram da radim ovo ili ono. Zaglavila sam. Imam krov nad glavom. Tata radi u fabrici čelika.

Dijete je sjedilo pored moje majke. Nisam imao problema. Bez obzira koliko imate godina, kada nekome date život, imate dvostruku odgovornost. Nema plakanja, nema tugovanja.
– Kada sam bila pevačica, nisam postojala u Saletu. Pošto sam sada udata, pričali su o tome kako je Serge napravio moju karijeru.

Ne, dušo, bio sam ime prije nego što sam upoznao Salita. Objavio sam pjesmu “Maramče” za Diskos i tri albuma za Južni vetar. U to vrijeme on je bio muzički urednik u ZAM produkciji, a ja muzički urednik u Južnom vetru. Nije bitno. Kada sam upoznao Salettu, on nije bio ista osoba kao danas. Njegov život nije bogat. Radi za platu u ZAM-u. Ne mogu reći da je sjekira upala u moju dragu.

Tada su on i Steve Simenović za mene producirali hit “Džabe, caru”, a ja nisam imao pojma ni gde sam, ni u kojoj sam državi, gde pevam, ni za koga pevam. Onda sam ostala trudna. Rodila sam Aleksandru i onda sam dala otkaz. Tada smo stvorili Grand. Zna da je kod kuće sve u redu i da može da radi. Ja sam porodična osoba. Radio sam sve dok noge, nos i grlo nisu bili spremni za mene. Serž ponekad zna da izrazi da ima više poverenja u mog sina Danijela nego u Aleksandra. Ponekad je govorio da bi radije vjerovao da je sve ostavio kćeri

“Bez njega ne bih bila ovo što jesam danas, a ni Sale ne bi bio ovo što sam danas. I on će reći isto. Pravi muškarac pored prave žene je dobitna kombinacija. On i ja smo cjelina sastavljena od dvije polovice. Ne moramo više ni razgovarati.Danas sve rješavamo izgledom. Sve što nam treba je razgovor od petnaest sekundi da sve raščistimo. Sale kaže da sam svaki put imao vjetar u leđa.