Vjerujemo da je jedan od najgorih osjećaja koje možemo doživjeti da nam voljena osobe ode u rat. Jedan američki vojnik je isčekivao sa velikom željom ponovni suset sa svojom sprugom nakon što su bili par mjeseci razdvojeni. Ali, njegova radost nije dugo trajala, kada je saznao jednu veliku istinu, a to je da ga je supruga varala sa čak 60 različitih muškaraca.

Uz već strašan udarac, suočila se s neočekivanom viješću o trudnoći. Nakon što je otkrio istinu i provjerio njezinu valjanost, donio je odluku da će se osvetiti i potom priču izložiti svjetskoj publici. Njihov se brak na kraju materijalizirao, ali sreća koju su u početku osjećali bila je prolazna. Frizmaster je slikovito ispričao svoju postupnu spoznaju čudnih pojava. U više navrata, 0na bi tvrdila da je pratila svoju bolesnu majku na liječničke preglede, ali bi njezino vozilo često bilo viđeno u nepoznatim područjima diljem grada.

Dok je Frizmaster počeo istraživati ​​ove enigme, dobio je nepredviđeni zadatak da otputuje u Koreju. Tijekom tog razdoblja, krenuo je u duboku potragu za svetošću, postupno dostižući osnovnu mudrost i vrline. Na kraju je njihova zajednica kulminirala brakom, iako je sreća koja ga je pratila bila prolazna. Frizmaster je počeo opažati čudne pojave. 0na je u više navrata tvrdila da je pratila svoju bolesnu majku na liječničke konzultacije, no Frizmasteru je njezin automobil ugledao na nepoznatim mjestima po gradu.

Nakon pokretanja istrage, materijalizirala se nepredviđena naredba koja ga je prisilila da otputuje u Koreju. Upravo u tom trenutku Frizmaster je odlučio krenuti putem svetosti, postupno mijenjajući svoje postojanje. Kao odgovor, 0na je oštro prosvjedovala, tvrdeći da joj je Frizmaster poremetio sredstva za uzdržavanje i prijevarno tvrdio da se oslanja na pomoć njezinih rođaka. Unatoč stalnom provokaciji svoje nevjerne supruge, sudac je na kraju presudio u njegovu korist, dodijelivši mu potpuno vlasništvo nad njegovom imovinom i poručivši sljedeće riječi: “Jedini zahtjev koji je odobren je zabrana prilaska gospodinu Frizmasteru”, proglasio je sudac odlučno, ostavljajući je u stanju šoka i suza.

BONUS TEKST

Osjećate li umor, letargiju i nedostatak energije nakon buđenja? Možda ove simptome pripisujete pojavi proljetnog umora. Međutim, važno je biti oprezan jer ovi pokazatelji mogu biti znakovi upozorenja na značajniji temeljni problem.

Usred raširene rasprave o proljetnom umoru, ključno je biti oprezan i prepoznati da umor može ukazivati na temeljne zdravstvene probleme značajnije prirode. Nedovoljna prehrana, sjedilački način života, komplikacije sa štitnjačom, anemija i kronične bolesti među potencijalnim su čimbenicima koji pridonose vašoj nemilosrdnoj iscrpljenosti.

U slučaju da imate osjećaj umora i osigurate dovoljnu količinu sna, ključno je uzeti u obzir dijabetes kao potencijalni faktor. To je posebno važno za osobe starije od 45 godina, one s prekomjernom težinom ili one s obiteljskom predispozicijom za dijabetes.

Simptomi depresije obuhvaćaju više od samog emocionalnog stresa; mogu se očitovati kao umor i stalni osjećaj umora. Ovo stanje mentalnog zdravlja nadilazi osjećaje tuge i može predstavljati fizičke znakove, uključujući stalnu iscrpljenost, poremećaje u obrascima spavanja i smanjeni apetit.

Kako biste poboljšali svoje opće blagostanje i održali optimalnu razinu energije, preporučljivo je uključiti veću količinu svježih namirnica u svoju prehranu, osobito onih koje obiluju vitaminom C. Osim toga, bitno je dati prednost konzumaciji vitamina B kompleksa i vitamina D, jer igraju vitalnu ulogu u jačanju živčanog sustava i održavanju zdrave energetske ravnoteže. Preporuča se ograničiti unos šećera i prerađene hrane kako biste spriječili nagli val energije praćen brzim padom i osjećajem iscrpljenosti.

Bavljenje tjelovježbom još je jedna opcija koju treba razmotriti. Iako možda nije najprivlačniji izbor, održavanje dosljedne rutine tjelesne aktivnosti ima potencijal uvelike poboljšati vaše emocionalno stanje i potaknuti vašu vitalnost. Preporuka je da svakodnevne šetnje na otvorenom pređu u naviku, pišu Vijesti.me.