– Anastasija Ražnatović u posljednjih godinu dana živi u Španiji, zajedno sa svojim suprugom Nemanjom Gudelj. On je konstantno na putovanjima i utakmicama, a pošto se bliži kraj sezone, njih dvoje će se jako brzo zaputiti na odmor.

Anastasija Ražnatović, poznata po svom izuzetnom vokalnom talentu i naizgled bezgraničnoj energiji, iskreno je progovorila o svojoj borbi s viškom kilograma, istaknuvši kako se u izazovnoj životnoj fazi susrela s brzim debljanjem. “U tom sam razdoblju svoje unutarnje borbe držala za sebe i okrenula se hrani kao izvoru utjehe. No, to nije bila zdrava hrana, već grickalice, hamburgeri, gazirana pića…

  • To je bila moja stvarnost šest mjeseci “, priznala je Anastasija, priznajući da je toga postala svjesna tek kada joj je teta skrenula pažnju na primjetne promjene u izgledu. Anastasija je napravila hrabar izbor da se suoči sa svojim okolnostima i krene na put mršavljenja. Taj je pothvat trajao značajno razdoblje od dvije do tri godine. Od tada ju muči strah od vraćanja prijašnjim navikama. Kao rezultat toga, u trenutku kada otkrije povećanje tjelesne težine, odmah poduzima mjere za održavanje zdrave prehrane.

Postizanje uspjeha u njezinoj situaciji ovisilo je o pedantnoj pripremi obroka i pedantnom odabiru hrane. “Svjesno sam nastojao ukloniti nezdravu hranu iz svoje prehrane i dati prednost dosljednim prehrambenim navikama. Prvenstveno konzumiram kuhana jela i klonim se restorana brze hrane. U slučaju da pojedem nešto slatko, odmah se uključim u trening kako bi se suzbio svaki višak kalorija Dosljedno bavljenje tjelesnom aktivnošću je kamen temeljac mog fizičkog izgleda”, naglašava ona.

Jelovnik koji je pripremila Anastasia: Za doručak vas čeka ukusna zdjela zobenih pahuljica prelivena jarkim crvenim voćem. Danas za ručak možete uživati ​​u ukusnom obroku koji se sastoji od brancina uz osvježavajuću zelenu salatu. Na jelovniku za večeru nalazi se divan potaž od bundeve koji čeka vaše nepce. Kako bi obuzdala svoj apetit, koristi se jednostavnom tehnikom: kad god nastupi glad, utažuje je konzumiranjem vode natopljene limunom, čime učinkovito gasi svaku želju za hranom.

Iskrena pripovijest Anastasije Ražnatović o njezinoj težnji za zdravijim životnim stilom i održavanjem vitke figure služi kao izvor inspiracije brojnim pojedincima, pokazujući njezinu nepokolebljivu predanost hranjivoj prehrani i dosljednoj tjelesnoj aktivnosti kao dokazu mogućnosti postizanja željene tjelesne građe putem ustrajnost i samokontrola. Anastasija Ražnatović, rođena 25. siječnja 1998. u Beogradu, Srbija, istaknuta je srpska pop pjevačica i medijska ličnost. Svima je poznata kao kći poznate folk senzacije Svetlane Ražnatović, poznate i kao Ceca.

  • Budući da je odrasla u kućanstvu sklonom glazbi, Anastasija je od najranije dobi bila uronjena u svijet glazbe i zabave. Odrastajući uz majku, koja ima cijenjeni položaj jedne od najutjecajnijih osoba na Balkanu, i oca Željka Ražnatovića Arkana, cijenjenog srpskog vođu i uspješnog poduzetnika, Anastasija je razvila duboku strast prema glazbi i susrela se s jedinstvenim izazove koji prate život u javnosti. Anastasijin život bio je ispunjen značajnim događajima i spornim situacijama, a jedna od njih je bio razoran gubitak njezina oca, Željka Ražnatovića Arkana, koji je tragično ubijen u Beogradu 2000. godine.

Ovaj incident imao je dubok utjecaj na cijelu obitelj Ražnatović, uključujući Anastazija, koja je imala samo dvije godine kada se to dogodilo. Unatoč tragičnom događaju u obitelji, Anastasia je uspjela prevladati prepreke i izgraditi uspješnu karijeru. Tijekom tinejdžerskih godina počela se pojavljivati ​​uz svoju majku Cecu na raznim javnim događanjima i koncertima, plijenivši pažnju kako medija, tako i šire javnosti.

Anastasija je 2016. godine debitirala izdavanjem svog prvog singla “Savršen par”, koji je pobrao zapažene pohvale slušatelja i vrlo brzo postao senzacija regionalne glazbene scene. Nakon ovog uspjeha, izdala je niz drugih popularnih singlova, uključujući “Rane”, “Rane na usna” i “Svejedno”, koji su duboko odjeknuli kod njezine mlade publike. Anastasia ne samo da briljira u svojim glazbenim pothvatima, nego također osvaja javnost svojim besprijekornim smislom za modu, redovito pokazujući svoj glamurozni stil na događajima visokog profila i na crvenom tepihu.

Sa značajnim brojem pratitelja na društvenim mrežama, aktivno komunicira sa svojim obožavateljima, nudeći im uvid u njezin osobni i profesionalni život. Svojim izvanrednim postignućima i medijskom prisutnošću, Anastasia je postala istaknuta osoba na Balkanu, krčeći vlastiti put u glazbenoj industriji poštujući majčinu ostavštinu. Njezin poseban identitet i široko rasprostranjeno priznanje učvrstili su njezin status jedne od najistaknutijih mladih osoba u regiji.