Pjevač Darko Lazić je nedavno po drugi put stao na ludi kamen sa svojom izabranicom Katarinom koja očekuje bebu. Pjevaču je ovo treće dijete a interesantno je da je svako dobio sa drugom ženom.

Dok su burne ljubavne zavrzlame pjevača Darka Lazića izazvale popriličnu pozornost, o njemu postoji manje poznata činjenica: on ima brata koji je jednako talentiran za glazbu, a također je pjevač. Dragan Lazić, Darkov mlađi brat, ima ista interesovanja kao i njegov brat i gaji duboku strast prema glazbi.

No, za razliku od Darka, Dragan nije postigao istu razinu popularnosti i rijetko ga se viđa u javnosti. Dragan je u više navrata izrazio svoje nezadovoljstvo trenutnim stanjem kako na estradi, tako i u našem narodu. Eksplicitno je iznio svoje negativno stajalište i naglasio da mu nije potrebna nikakva pomoć, jer i dalje uživa u privatnosti koju trenutno posjeduje.

Trenutno nalazi veliko zadovoljstvo u svojoj suradnji sa svojim bendom, budući da imaju izvanrednu postavu od preko 80 koncerata na rasporedu tijekom cijele godine, brojku koju smatra prilično zadovoljavajućom. Pretpostavlja se da Dragan nevjerojatno sliči Darku, ne samo fizičkim izgledom, već i glasovima.

Lazić sa svojim bratom ima duboku vezu i imao je veliku želju da mu se on pridruži kao poseban gost na jednom od njegovih koncerata u renomiranom “Sava centru” u Beogradu. Na raznim platformama društvenih medija široko se dijeli slika na kojoj su Dragan i Darko zajedno, koji odišu srećom dok Dragan ponosno nosi zlatnu ogrlicu i tetovaže.

Tijekom mjeseca srpnja 2012. Darko se fizički obračunao u Budvi zbog svađe djevojke koja je bila s bratom. U ovoj svađi pjevač je zadobio ozljede, a na njegovom vozilu je pričinjena materijalna šteta. U travnju 2013. Jasmina Sever, žena koja je bila u ljubavnoj vezi s Darkovim ocem Milanom, izjavila je da je rodila kćer Gordanu, koju je Darko navodno zanemario i nije joj priznao.

  • Povodom ovih tvrdnji, Darko i Milan su bili podvrgnuti DNK analizi čiji je rezultat objavljen u emisiji “DNK” na mreži “Pink” i potvrdio da Darko nije biološki otac. Nekoliko mjeseci kasnije Milan je doživio moždani udar od kojeg se uspješno oporavio. Darko se 2015. godine, dok je bio na proslavi u lokalnom klubu FK Brestač, ponovo našao u fizičkom obračunu, pri čemu je razbijao flaše o zid, pri čemu je oštećen za 100.000 dinara.

Pjevač je ustvrdio da su ovu vijest prenijeli pojedinci koji su mu zavidjeli na uspjehu. Godine 2017. Darkov razvod od supruge postao je udarna tema tabloida, a pojavile su se tvrdnje da je bila nevjerna s njegovim kolegom Acom Lukasom. Darko je odlučan da ne sumnja u odanost svoje supruge Ane te da je uvjeren da se netko od njegovih kolega glazbenika urotio protiv njega kako bi mu okaljao ugled.

Nekoliko mjeseci kasnije pojavila se fotografija na kojoj se vidi kako se Darko ljubi s drugim muškarcem, na što je on tvrdio da je u alkoholiziranom stanju i da se samo šali s najbližim društvom. Nažalost, Darkovi problemi s alkoholom su potrajali, pa se onesvijestio na bratovoj svadbi i morao je na ispiranje želuca.

Darko je u novembru 2017. bio na svadbi kolege Nebojše Vojvodića, ali je zbog prekomjernog opijanja prijatelj morao da ga otprati do hotelske sobe. Nakon incidenta u kojem je znatno oštetio sobu, Darko je prevezen u Beograd, a mladoženja je molio vlasnika hotela da ne miješa policiju. Ubrzo nakon toga, Darko je izbačen sa svadbe zbog pijanog pjevanja.

Darko je u prosincu 2017. od bivšeg generala prometne policije kupio automobil Škoda Superb koji je platio oko 35.000 eura. Samo mjesec dana kasnije, dok se vraćao s nastupa, Darko je doživio prometnu nesreću koja je umalo završila tragedijom, a njegovo vozilo ostalo je potpuno razbijeno. Početkom 2018. pojavila se snimka na kojoj se vidi kako Darko ušmrkava bijelu supstancu i prstom je trlja po desnima.