Otkako je Danijel Popović ušao u javni život, skandali ga prate, htio on to ili ne. U prvoj momčadi u koju je došao nije potpisao ugovor, što ga je onda koštalo puno novca i mnogih drugih neugodnosti.

Novac od njegovih tadašnjih nastupa tekao je u suprotnom smjeru, a takve intrige i urote traju kroz njegovu karijeru sve do danas. Iz grupe je prešao u “Srebrni Kril”, ali je i tamo doživio razočarenje. Bend je održao sastanak kako bi predstavio sve nove članove benda, no na snimanje je došao samo Daniel, a nitko od ostalih članova Srebrnih Krila nije se pojavio.

Zaposlenici TV kanala bili su vrlo ljuti i ljuti zbog ove neodgovorne odluke. Daniel je tada napustio grupu.

Elon Musk mogao bi privremeno preuzeti preuzimanje postova na Twitteru
Još ​​jedan niz skandala dogodio se kada se pojavila na Eurosongu 1983. godine, braneći boje Jugoslavije s pjesmom “Julie”. Danijelu Popoviću svi su predviđali sjajnu karijeru.Završio je četvrti, sa stazom koja je fluktuirala brzinom svjetlosti. No nekoliko tjedana prije utakmice izbio je skandal i prosvjed grupe građana koji su tvrdili da će Danijel sudjelovati u utakmici umjesto Lepe Brene.

Popovića je javnost ponekad zaboravljala kad mu je karijera počela padati 1980-ih. Godine 2005. razveo se od supruge Sandre Petrž, jedne od triju bivših supruga, s kojom je dobio sina Dominika. Nakon razvoda u knjizi je priznala da ju je bivši suprug napao.

Godine 2010. sudjelovao je u hrvatskom reality showu “Farma”, gdje se u medijima pojavila vijest da je prije ulaska na teren prevario suprugu Aleksandru. No, on je te navode oštro demantirao i tvrdio da je u njegovom braku sve u redu.

Zatim je 2013. god izjavio da je postao sretan u četvrtom braku sa suprugom Aleksandrom nakon razvoda 2005., ali i da živi u Ljubljani i prima socijalu.

Ovako izgleda danas: