– Možda i najpopularnija latino ljepotica je Jennifer Lopez, koja je na svjetsku scenu zakoračila sada već davne 2001 godine. Osim što je uspješna pjevačica, ona je odlična i kao glumica, tako da se može reći da je stvorena baš za sve. Nedavno se udala za ben Afleka, sa kojim je bila u vezi još prije par godina.

Jennifer Lopez ostavila je sve bez teksta kada je izašla u svjetlucavoj prozirnoj haljini modnog brenda Skyperelli.

Malo ljudi bi pomislilo da 54-godišnja žena izgleda tako dobro. S vidljivo vitkijim tenom i blistavom kožom i kosom, Jennifer Lopez izgleda bolje nego ikad.

Kako je na Met Galu došla bez supruga, nije joj imao tko odvratiti pažnju. Bilo je to njezinih pet minuta i maksimalno ih je iskoristila. Inače, Jennifer Lopez posljednjih se godinu dana bori s negativnim publicitetom. Budući da je obnovila ugovor s Benom Affleckom i udala se za njega, mnogi smatraju da je to bilo iz strateških razloga.

Kad je godinu dana kasnije izašao film o njihovoj ljubavi, samo je potvrdio sumnje – pjevačica i glumica odlučile su unovčiti svoju i Benovu ljubavnu priču.

Svako javno pojavljivanje para je sve samo ne veselo, s obzirom na to da glumac izgleda izrazito potreseno i potišteno, a ne kao sretan i zadovoljan mladoženja.

Na što je Jennifer rekla: “Ne znam o čemu pričaš, Ben je sretan, ovdje je, zadovoljan je…” Čini se kao da ona to ne vidi ili ne želi vidjeti. svijet priča je da Ben ne voli biti s Jennifer ·Uloga koja je dodijeljena Lopezu kad se oženio.

BONUS VIJEST:

Milan Topalović Topalko nakratko se povukao iz estrade pa se svi pitaju kada će novi hitovi, ali on je vrlo aktivan na društvenim mrežama. Na Instagramu često objavljuje videa u kojima pokazuje koliko ozbiljno shvaća svoj izgled i zdravlje.

Topalko redovito vježba u teretani i voli pokazati kako se lako snalazi u spravama. Mnogi muškarci su mu zavidjeli na vitkoj figuri i vidljivim mišićima, a sam pjevač čak je izazvao ljubomoru radeći sklekove na ogradi broda. Baza joj je Višnjička banja, a kako kaže Topalko, on je tamo glavni gazda.

“Vesna i ja smo prekinuli. Ona je bila vlasnica apartmana, ja sam bio na brodu i mogli smo ići jedno kod drugoga”, rekao je jednom prilikom poznati pjevač. Nakon više od dva desetljeća braka, čini se da on i njegova supruga uživaju malo vremena razdvojeni.

Par nikad nije odgovorio na izvješća o Milanovoj navodnoj nevjeri. Puno je priča o tome kako je pjevač varao suprugu, navodno sa starletom, ali i mladom zvijezdom Granda Ljiljanom Savić. Topalko je na tračeve odgovorio tako što je suprugu odveo na nastup koji je izvodio, a njegova mlada supruga izazvala je još veću ljubomoru.

Danas je u sredini njihov sveti unuk Dominik kojeg su im podarile helenske čete. Topalko s njom redovito snima kratke videe kako bi svima pokazao kako je izgledao njegov djed. Ipak, nalazi vremena za odlazak u teretanu, a svoje zavodljive fotografije potpisuje natpisom “Čak ni djed”.