Kada govorimo o Čediju, važno je uvažiti mnoge prigovore na njega. Nekada je bio poštovan od strane većine ljudi, ali je njegova popularnost s vremenom opala, što je dovelo do promjene javnog mnijenja.

Kao što je često slučaj s javnim ličnostima, čini se da su pojačana medijska pokrivenost i nadzor javnosti doveli do pada podrške inače vrlo popularnom političaru.

Nakon dužeg vremenskog perioda, Seda i Jelena su uspostavile čvrstu bračnu vezu, što je dovelo do srećnog dolaska četvoro dece. Pogledajte njihove dragocjene porodične fotografije iz tog vremena.

Kada je svom djetetu dao ime, mnoge je iznenadio odlučivši da spoji tradicionalno lokalno ime s engleskim. Tako su njegova deca dobila imena: Angelija Faith, Jana Hart, Zora Fey i Mihajlo Lajf.

Nekonvencionalan izbor imena podigao je prašinu i javnosti i izazvao kritike onih koji su dovodili u pitanje njegovu “zdravu pamet”, optužujući ga da obeščašćuje crkvu i da je sigurno bio na nečemu kad je djeci davao imena. Šta vi mislite o ovome? Da li vam se sviđaju imena?