– Čedo Jovanović je jedan od najpoznatijih spskih političara. Koliko god se on trudio tokom predizborne kampanje, i obećava kule i gradove, na kraju ne dobije niti 2% glasova. poznat je po velikim skandalima i svađama koje ima u javnosti, a nije tajna da u većini slučajeva završi i u policijskoj stanici. Mi danas malo govorimo o njegovom privatnom životu.

U razgovoru o Čedi ključno je uzeti u obzir različite kritike koje mu se upućuju. Dok su ga nekoć mnogi smatrali s poštovanjem, njegova je popularnost postupno opadala, što je rezultiralo pomakom u javnoj percepciji. Poput mnogih javnih osoba, čini se da je povećana pozornost medija i kritičko oko javnosti odigralo ulogu u smanjenju potpore političaru koji je inače bio cijenjen.

Nakon dugog vremena Čeda i Jelena uspješno su izgradili čvrstu i stabilnu zajednicu, a njihova se vesela obitelj proširila s četvero preslatke djece. Bacite pogled na ove šarmantne snimke koje bilježe njihove prve zajedničke trenutke. U iznenađujućem potezu, odlučio je spojiti konvencionalno lokalno ime s engleskim imenom pri odabiru imena za svoju djecu. Tako su njegovi potomci dobili imena Angelija Faith, Jana Hart, Zora Fey i Mihajlo Life.

Odluka da se odluči za takva nekonvencionalna imena izazvala je značajan nadzor javnosti i kritike, a neki su dovodili u pitanje njegovo psihičko stanje i optuživali ga da ne poštuje crkvu. Pojavila su se nagađanja o njegovim namjerama iza ovih imena za njegovu djecu. Što mislite o ovom pitanju? Volite li ova imena?

BONUS TEKST:

U Srbiji će do srijede biti vedro i stabilno vrijeme s toplim temperaturama, jer ostaje pod utjecajem anticiklone i visokog tlaka zraka.

Očekujte temperature preko 25°C uz jak vjetar. U košavskom području i južnom Banatu puhat će jak jugoistočni vjetar s udarima od 80 do 100 km/h. U srijedu poslijepodne doći će do destabilizacije atmosfere s očekivanim povećanjem naoblake. Odmicanjem dana i prelaskom u večer, u južnim, zapadnim i središnjim predjelima, osobito u brdsko-planinskim predjelima, očekuju se pljuskovi praćeni grmljavinom, mjestimice i kratkotrajna grmljavinska nevremena.

U četvrtak će u cijeloj Srbiji vrijeme biti obilježeno kombinacijom promjenjive oblačnosti, toplijeg vremena, suparnog vremena i nestabilnosti, uz mogućnost mjestimičnih pljuskova i grmljavine.

Grmljavinske oluje i nepogode praćene tučom i turbulentnim vjetrovima dogodit će se pod optimalnim okolnostima. Određena područja iskusit će znatnu količinu oborina unutar sažetog vremenskog okvira. Očekuje se da će se košava zadržati do četvrtka, au petak će prijeći na sjeverozapadni vjetar.

Tijekom petka i subote bit će mješavina oblaka i vedrog neba, stvarajući osvježenje. Povremeno može biti kiše i pljuskova praćenih grmljavinom. Također se očekuju iznenadna grmljavinska nevremena i nepovoljni vremenski uvjeti u određenim područjima.

Subota će donijeti osvježavajuću promjenu jer temperatura bude padala, što će je učiniti najhladnijim danom u tjednu. U većini regija živa se neće dizati iznad 20°C.

Na Uskrs u većini područja Srbije očekuje se promjenljivo oblačno vrijeme, povremeno sunčano, ali ponegdje može biti kratkotrajnih pljuskova i grmljavine. U većini krajeva očekuje se maksimalna temperatura oko 20°C.