– Jedan od predmeta iz kuhinje koji se jako puno koristi, jeste frižider, a isto tako jako rijetko se očisti. O dezinfekciji ne bi trošili riječi, jer je dovoljno da se samo prebriše i to je sve…

Kuhinjske spužve nisu samo za pranje posuđa ili brisanje kuhinjskih površina. Oni su izvrsni za održavanje vašeg hladnjaka čistim i svježim. Rješenja za vlagu i neugodne mirise u vašem hladnjaku Jednostavno rješenje problema vlage i neugodnih mirisa u vašem hladnjaku je korištenje čiste, nekorištene spužve. program: Rasporedite spužve: Na svaku policu u hladnjaku stavite po jednu spužvu. Spužva upija vlagu i sprječava nakupljanje vode na hrani. Upija mirise: spužve ne samo da upijaju vlagu, već i neutraliziraju loše mirise, rješavajući uobičajene probleme u vašem hladnjaku. Redovito mijenjajte:

Zamijenite spužvu svakih nekoliko dana ili kada primijetite promjenu u izgledu ili sadržaju vlage. Redovitom zamjenom sprječava se pojava plijesni. Dezinficirajte i ponovno upotrijebite: Ne morate stalno kupovati nove spužve. Nakon upotrebe, dezinficirajte ga kuhanjem u vodi s deterdžentom za suđe. Nakon dezinfekcije, osušite spužvicu i ponovno je koristite. prednost: Učinkovito rješenje: jednostavan i isplativ način da svoj hladnjak održite čistim i bez mirisa. Ekološki prihvatljivo: mogućnost ponovne uporabe spužvi smanjuje otpad. Jednostavan za implementaciju: postupak je vrlo jednostavan i ne zahtijeva posebne alate ili skupa rješenja. Uz ove praktične savjete, održavanje vašeg hladnjaka postat će lakše, a hrana će vam ostati svježa i bez neugodnih mirisa.

Bonus tekst:

Domaća rock legenda Velibor Miljković, poznatiji kao Toni Montano, pronađen je mrtav u svom stanu u Beogradu u srijedu, 22. svibnja.

Njegov producent i izdavač, koji mu je ujedno bio i najbolji prijatelj Veselin Veselinović, Curielu je otkrio detalje o pokojnom rock glazbeniku. Kako je na početku istaknuo, Tonyja je smatrao bratom. – Boli me, od jučer sam u šoku. Poznajemo se 50 godina, iz istog smo mjesta, zajedno smo odrasli, a poslovnu suradnju smo započeli od 2019. godine. Odustao je od glazbene karijere, digao ruke od svega, a samo su mu prijatelji u tim trenucima mogli pomoći. Odlučio je ne nastaviti glazbenu karijeru jer su njegovi suradnici, bivši izdavači i kolege iz benda bili jako razočarani u njega.

Izdali smo nekoliko albuma, ali ih on nije htio promovirati – ispričao nam je Veselin, direktor Take it or left it Recordsa, otkrivši da je od njihovog posljednjeg razgovora prošlo mjesec i pol dana. – Zadnji razgovor je bio 6. ili 7. travnja i dogovarali smo naplatu prava. Priča se da je umro od gladi, ali to nije bio slučaj. On je pravi roker, neovisan i samozatajan. Nikada se nije žalio, a imao je i mene i uvijek sam mu stvarala probleme. Kako ističe, Tonyjev način života je nezdrav, ali on nije bolestan.

– Kako je rekao susjed, on nije psihički bolestan. Bio je psihički jak, ali je pio puno kave. Svaki dan popije 30-40 šalica kave i popuši tri kutije cigareta. Bilo je to puno, zvao sam ga na pregled, ali on je nastavio živjeti na svoj način, tipični rock ‘n’ roll. Veselinovich je rekao da sam mu predložio da to provjeri, a on se glasno nasmijao. Zatim je iznio tvrdnju da je Montano prodao stan kako bi se vratio u rodni grad.

– Jeste prodao stan. Nažalost, ne znam da li je završio prodaju. Znao sam da želi pronaći mir u rodnom mjestu svojih roditelja Boynik, vratiti se u svoj prvobitni dom i, kako mi je rekao, pokušati se emotivno povezati sa svojom najvećom ljubavi, ženom nepoznatom svijetu. Javno tako da ima svijetle planove i vrlo je pametan čovjek. Kad su mu umrli roditelji, to ga je jako pogodilo, a onda se povukao, ali umjesto da je pao u depresiju, borio se s njom na svoj način – otkrio nam je Veselinovich, priznavši da se pokojni glazbenik tijekom godina jako promijenio: