– Željko i Jovana Joksimović su možda i najpoznatiji bračni par na cijeloj srpskoj estradi. Željko se  u posljednjih par godina malo odmakao od muzike, te se posvetio medijima, i napravio je privatnu televiziju K1. Jovana je tu glavni i odgovorni urednik, a zajedno imaju troje djece. Blizanci se jako rijetko pojavljuju u samoj javnosti.

Rođenje kćerkica Željka i Jovane Joksimović 2. listopada 2017. donijelo je neizmjernu sreću njihovim ukućanima, ispunivši njihova srca obiljem ljubavi koju su sada morali ravnomjerno podijeliti na svoje troje djece.

Njihov najstariji sin, Kosta, koji je prije uživao u ljubavi svojih roditelja i obožavanju svojih mlađih sestara, svim je srcem prihvatio svoju novu odgovornost i transformirao se u suosjećajnog i brižnog starijeg brata, ushićen činjenicom da više ne mora zabavljati sebe u samoći. Nakon dugog dana ispunjenog obvezama, slavni par nestrpljivo hrli natrag u svoj obiteljski dom, mjesto ispunjeno radosnim zvucima dječjeg smijeha i plača. Najdraži trenuci nastaju kada otvore vrata i u naručje zagrle svoje troje mališana.

Za razliku od mnogih svojih kolega i javnih osoba, Željko i Jovana Joksimović svoje privatne trenutke radije čuvaju daleko od očiju javnosti. Zbog toga je rijetka pojava naići na fotografije njihovog sina i kćeri.

Kako bi zaštitili privatnost svoje djece od znatiželjnih očiju javnosti, par je donio svjesnu odluku da ih zaštiti, što je rezultiralo ograničenim saznanjima o izgledu Koste, Srne i Ane. Štoviše, mnogi bi bili iznenađeni nevjerojatnim rastom blizanaca, koji su sada procvjetali u zapanjujuće osobe.

Zaštićena od znatiželjnih promatrača, ova djeca mogu doživjeti radosno i neopterećeno odrastanje, zahvaljujući nepokolebljivim načelima svojih slavnih roditelja. Povremeno se pojavljuju na društvenim mrežama, ali samo kada iza toga stoji smislena svrha. Proslave rođendana koje organiziraju Željko i Jovana uvijek su veliki događaj, a Sna i Ana su zadnji put viđene u javnosti tijekom proslave pedesetog rođendana njihovog oca u travnju prošle godine.

Uvjerili smo se u neospornu ljupkost kćeri Željka i Jovane Joksimović, koje su također postale prave modne ikone. Atraktivna voditeljica posebnu pažnju posvećuje njihovom stajlingu.

BONUS VIJEST:

Gdje su posmrtni ostaci Danke Ilić i dalje je misterij, čak i nakon nemilosrdne potrage koja traje već šest tjedana. Tragično otkriće smrti dvogodišnje djevojčice ostavilo je mnoge u nedoumici, ali odgovor ostaje nedostižan. Doznalo se da je jedini za kojeg se vjeruje da posjeduje ta saznanja Radoslav Dragijević, otac Dejana Dragijevića, koji je priznao gnusni čin.

Prema izvoru, njegov izvanredan intelekt i oštroumnost su do izražaja u potpunosti. Odmah nakon uhićenja donio je odluku o promjeni pravnog zastupanja, fokusirajući se isključivo na svoju strategiju obrane. To je dovelo do sumnje da on posjeduje ključne podatke potrebne za lociranje posmrtnih ostataka nestale djevojke.

Do sada je ispitano ukupno 17 svjedoka.

Kako je saopšteno iz VJT “Zaječar”, tužilaštvo je zatražilo veštačenje GPS uređaja ugrađenog u službeno vozilo JKP “Vodovod” kako bi se utvrdila ruta kretanja vozila u ključnom vremenskom periodu.

Više javno tužiteljstvo u Zaječaru provjerilo je navode koji su se pojavili u pojedinim medijima, navodi Informer. Ovi izvještaji potvrđuju da nedavno pristigli DNK vještačenja, koje je obavilo tužiteljstvo, ne ukazuju na postojanje bioloških dokaza koji pripadaju preminulom djetetu Danki Ilić (2) iz Bora. Naime, radi se o više od 400 DNK uzoraka od ukupno 500 prikupljenih iz vozila JKP “Vodovod”, za koje se pretpostavlja da su ih koristili osumnjičeni Dejan Dragijević i Srđan Janković prilikom izvršenja krivičnog djela.

Prema riječima tužioca Miodraga Canovića, prvi nalazi vještačenja ne pokazuju bilo kakvu biološku podudarnost s DNK djevojčice. Važno je napomenuti da ovi rezultati predstavljaju samo dio cjelokupnog ispitivanja, budući da je više slučajeva trenutno pod istragom. Trenutno je zaprimljeno samo prvih nekoliko izvješća, ali se očekuje da će i preostala izvješća biti dostavljena u dogledno vrijeme. To je Informeru potvrdio tužilac Miodrag Canović.

Istrage koje su u tijeku na Biološkom fakultetu u Beogradu uključuju vještačenje bioloških dokaza prikupljenih iz stanova osumnjičenih i drugih predmeta otkrivenih na mjestu događaja. VJT Zaječar podneo je zahtev za prenos nadležnosti u slučaju smrti pokojnog Dalibora Dragijevića, na osnovu obdukcionog nalaza Instituta za sudsku medicinu Beograd. Ovaj prijedlog usklađen je s utvrđenom Metodologijom za istraživanje slučajeva zlostavljanja, koja je omogućila da se istraga odvija diskretno. No, istraga o svirepom ubojstvu Danke Ilić i dalje je aktivna.

Kako je saopštilo Apelaciono javno tužilaštvo u Nišu, dali su ovlašćenje “Višem javnom Državno tužilaštvo u Nišu” da preduzme potrebne radnje i mere u skladu sa propisanom Metodologijom za istraživanje slučajeva zlostavljanja, po nalogu Opšteg obavezujućeg uputstva Republičkog javnog tužioca. Cilj ovih radnji je utvrđivanje okolnosti pogibije Dalibora Dragijevića, ranije nastanjenog u selu Zlot, grad Bor, 07.04.2024.