Ceca je nedavno odlučila da prizna vezu sa Harom Samardžićem, koja je godinama bila tabu tema. Dok je Ceca Ražnatović uvijek otvoreno govorila o svojim vezama, Samardžić je desetljećima ostao nedogovorena tema. Njihova veza započela je početkom 90-ih, ali je Ceca tek nedavno odlučila prvi put javno progovoriti o tome.Sadržaj se nastavlja nakon objave

Ceca je u ovoj temi pričala i o priči kako je od Merlina dobila pjesmu “Belgrado”.“Bila sam fascinirana jer mi je to rekao, pogotovo jer sam tada imala samo dvadeset godina. Odabrao sam pjesmu “Beograd” iako je u pitanju duet. Kad sam ga donio Marini Tucaković i Aleksandru Raduloviću Futi u Beograd, nisu bili sretni. “Zaboravi” je nestalo, ali ne i “Beograd”.No, odlučio sam pjesmu “Beograd” uvrstiti na album “Fatalna ljubav”.

“Ovo sjećanje sve mi ruši, moj Beograde, drži me u zagrljaju…” Završili smo glazbu i tekst, ali nismo mogli ni zamisliti koliko će ova pjesma postati popularna, postati bezvremenski hit. “Ovo je istinita priča i sve se stvarno dogodilo.