Ceca Bojković, poznata ličnost domaćeg kazališta i filma, odigrala je ključnu ulogu u životu svoje kćeri Katarine, koja važi za jednu od najistaknutijih glumica. Ceca se iz prve ruke uvjerila u sve izazove i poteškoće s kojima se njezina kćer suočavala u godinama odrastanja, a njezino veselje doseglo je vrhunac kada je Kaja dobila priznanje koje je Ceci izmicalo tijekom cijele njezine blistave karijere.

– Kao majci, trenutak kada je Kaja dobila Sterijinu nagradu, isto priznanje koje je meni nedostajalo, pričinio mi je veliku radost – rekla je Ceca Bojković. Ceca je poznata i kao osoba koja se bori za svoje ciljeve do kraja.

Cecina nepokolebljiva podrška kćerinoj glumačkoj karijeri dolazi iz njezina vlastitog razumijevanja poteškoća koje su u pitanju.Ceca Bojković prisjeća se njihovih isprepletenih puteva u svijetu glume i priznaje da kada je nekome suđeno da uđe u svijet glume, i pojedinac i njegov sin postaju glumci.

Kaja je u svojoj umjetničkoj karijeri imala stalnu podršku ne samo supruga, već i same Cece Bojković, a trijumfalno svladavanje prepreka ispunjava Ceca Bojkovića zahvalnošću i spoznajom da nema svatko priliku iskusiti radosti roditeljstva i živjeti ispunjeno život.
Glumica koja je utjelovila lik Glorije izrazila je zadovoljstvo pričom svog života te sretno podijelila ispunjenje i zadovoljstvo koje je pronašla sa svojom partnericom Katarinom. Istaknuo je nedostatak unuka koji bi nastavili obiteljsku lozu, istaknuvši da je njihov zajednički put obuhvatio sve njihove želje i postignuća u ovozemaljskom životu.

Glumica je u ranijoj objavi otkrila da joj je dolazak kćeri Kaje božanski blagoslov. Unatoč prijašnjim poteškoćama sa začećem, ovu je trudnoću prihvatila kao dragocjeni dar s neba.