Proteklih dana razvod Dženana Lončarevića i njegove supruge Samire dominirao je medijskom pažnjom kao glavna tema rasprave. Kako dani prolaze, sve je više informacija o raspletu njihovog braka. Dok je naša ekipa bila u Prijepolju, imali smo priliku da razgovaramo sa zajedničkim prijateljem koji nam je detaljno ispričao poslednji susret uskoro bivših supružnika.

U danima koji su prethodili njihovom razvodu, Dženan i Samira imali su kratak susret ispred svoje kuće u Prijepolju. Bio je to kratkotrajan trenutak na parkiralištu njihovog bivšeg zajedničkog doma, gdje nije bilo pozdrava ni riječi. Samira je brzo sjela u svoj automobil i odvezla se do centra grada, dok je Dženan svratio po neke preostale stvari iz kuće. Za to vrijeme obavio je i razgovor s majkom i djecom prije nego što je hitno otputovao za Beograd. Tek nakon što je od komšija dobila vijest da je otišao, Samira se vratila kući, kako bi se osigurala da se više neće naći u neugodnoj situaciji, prenosi naš izvor.

Dženan i njegov prijatelj iz djetinjstva došli su do pjevača, raspitujući se o motivima njegovog ponašanja prema zakonitoj supruzi i njegovoj potrebi za svim tim.

Lončarević je jednostavno odgovorio “to je moja stvar”. Vrijedi napomenuti da je Samira i ranije novinarima iznosila senzacionalne tvrdnje o njihovoj vezi, ali je jasno dala do znanja da će sve detalje otkriti kada za to dođe trenutak.

U ovom trenutku nemam nikakve informacije za dati. Kada budem spreman, doći ću do tebe. Za sada nemam nikakvih komentara. Sve relevantne informacije priopćit ćemo vam ili ja ili moj odvjetnik. Što se tiče moje dobrobiti, uvjeravam vas da nema razloga za brigu (smijeh). Sve u svemu ide glatko, a Samiru sam uključio u medije.

Dženan Lončarević, rođen 10. travnja 1975. godine u Prijepolju, poznati je srpski pop pjevač. Svoj glazbeni put isprva je započeo osvajanjem publike u obližnjim kafićima i klubovima. No, istinsku prepoznatljivost u javnosti stekao je velikom cirkulacijom svojih nastupa na internetu.

Nakon završene osnovne škole u Prijepolju, Dženan se opredjeljuje za muzičku srednju školu u Sarajevu, gdje je uspješno stekao diplomu. Iako ga je u početku privlačila harmonika, na kraju se odlučio za gitaru. Pokazavši strast prema instrumentu već u drugom razredu, preuzeo je na sebe učenje sviranja, budući da nije imao priliku pohađati nižu glazbenu školu. No, uz vodstvo Adile Topčibašić, renomirane prijepoljske profesorice glazbe, dobro se pripremio za upis u srednju glazbenu školu.

Godine 2006. Dženan je debitirao u beogradskim klubovima nakon niza uspješnih nastupa u Prijepolju i okolici. Njegova sposobnost stvaranja izvanredne atmosfere brzo mu je priskrbila reputaciju izvanrednog glazbenika. Izdavanje njegovog prvog albuma 2007. godine, pod nazivom Nikome ni reč, popraćeno je trenutnim uspjehom naslovne pjesme koja je postala veliki hit i ostala jedna od njegovih najpopularnijih pjesama do danas.