– Dragana Mirković je odlučila napokon da okrene novi list, i da krene sa svojim životiom. Razvod braka, od Toni Bijelića, sasvim sigurno će da ostavi veliki trag na njoj, ali je ona zakazala dva koncerta u Zagrebu, i nije pogriješila. Preko 20.000 ljudi je bilo na prvom, a večeras slijedi repriza istog.

Nakon dvoje djece, sina Marka i kćeri Manuele, Dragana Mirković odlučila je raskinuti brak s poduzetnikom Tonijem Bijelićem.

Unatoč izazovima, ostaje predana svojoj karijeri, a nedavno je svoj talent pokazala koncertom održanim u renomiranoj zagrebačkoj Areni.

Iz gomile su nepokolebljivu podršku pružili njen sin i kći, koji su pjevačici bili oslonac snage. Govoreći o svojim nasljednicima, Dragana je istaknula njihov duboki utjecaj na njezin život. Tijekom izazovnih vremena, svjesno se trudila održati fasadu sreće kada je bila u javnosti.

Moj koncert uljepšali su svojim prisustvom Marko i Manuela, iako je Manuela zbog obaveza morala ranije otići u Beč. Marko je pak ostao uz mene i strpljivo čekao. Bili su uz mene ne samo na ovom koncertu, već i na jednom koncertu u Italiji gdje su me odveli čak i u Veneciju. Njihova nepokolebljiva podrška za mene ima nemjerljivu vrijednost, jer uvijek ističem da su Marko i Manuela, moji dragi obožavatelji, moj najveći izvor snage. S njima uz sebe, osjećam se sposobnim svladati svaki izazov, čak i u najtežim vremenima. Bilo mi je nevjerojatno teško zadržati osmijeh i odisati srećom na svim koncertima i nastupima, ali uz njihovu prisutnost ta borba je sada postala prošlost – ispričala je Dragana.

  • Biti obavijen naklonošću onih koji gaje duboku naklonost prema tebi, posebno moje djece, izuzetan je osjećaj. Kad gledam u publiku i svjedočim nepokolebljivom obožavanju koje gaje prema meni, to me ispunjava neopisivom radošću. Dosljedno izražavam svoju zahvalnost za obilje ljubavi koja me okružuje, jer mi služi kao izvor sreće i snage u izazovnim vremenima. Uz ovu duboku ljubav kao moju pokretačku snagu, uvijek sam spreman suočiti se sa svim preprekama koje mi se nađu na putu, naoružan nepokolebljivim duhom. Kako je Dragana elokventno izjavila u intervjuu za Extra.fm, „Ja sam zaista zadovoljna i blažena žena.

Prijateljski podsjećamo da je Boban Rajović imao čast nastupiti na koncertima Dragane Mirković u Zagrebu, u petak i subotu.

Ispraćen ovacijama publike, veliku radost našao je u duetu s Draganom Mirković pod nazivom “Udaraju gromovi”. Osim uspješne poslovne suradnje, uspostavili su i snažnu osobnu vezu te uživaju u prijateljstvu koje traje više godina.

Tijekom Draganinog koncerta Boban je iznenada najavio da će u travnju sljedeće godine održati vlastiti koncert u zagrebačkoj Areni. Kad smo već kod velike humanitarne turneje Dragane Mirković “Do posljednjeg daha”, koja obilježava njezina četiri desetljeća umjetničkog rada, nedavno je stigla i do Zagreba i postavila novi rekord posjećenosti u Areni.

Koncert regionalne glazbene zvijezde okupio je gotovo 23 tisuće obožavatelja koji su dvoranu ispunili do maksimuma. Navala posjetitelja koncerta iz drugih gradova uzrokovala je prometne gužve u glavnom gradu Hrvatske tijekom poslijepodneva.

Ogromno obožavanje publike prema Dragani jasno je pokazalo neprekidnim ovacijama koje su joj priređivale tijekom cijelog nastupa. Kao dokaz svoje predanosti humanosti, Dragana je unaprijedila svoju misiju tako što je prije početka koncerta humanitarno pomogla Dječjem domu u Zagrebu gdje su boravili posjetitelji koncerta.

Zbog izuzetnog interesa sutra će se na identičnoj lokaciji održati Mirkovićev dogovoreni susret s publikom.