Sandra Drašković koja je poznatija pod nazivom Sani Armani je nakon uspješne karijere riješila donjeti hrabru odluku da iza sebe ostavi sve i da krene u novu avanturu u drugoj zemlji.

Bez sumnje, protok vremena ostavio je neizbrisiv dojam na pojavu Sanija Armanija, koji je od našeg posljednjeg sjećanja doživio nevjerojatnu evoluciju. Tijekom nedavnog intervjua za domaće medije, omražena voditeljica iskreno je progovorila o mnoštvu transformacija koje su se dogodile u njezinom životu. Značajna metamorfoza Sani Armani ne obuhvaća samo primjetan pomak u njezinom vanjskom izgledu, već i prijelaz prema smirenijem i skromnijem osjećaju za stil. Osim toga, njezin je stan doživio značajnu promjenu jer je duže vrijeme živjela u Los Angelesu.

  • Sandra, doživotna Beograđanka i uspješna poduzetnica, odlučila se upustiti u novi pothvat. Prije nego što je donijela konačnu odluku, otišla je posjetiti svoje rođake na drugom mjestu, razmatrajući mogućnost da to bude njen novi dom. Ovo putovanje nije bilo bez poteškoća, jer je značilo napuštanje ustaljenog života i voljenih u Beogradu. Međutim, Sandra je bila privučena novim okruženjem i osjetila je uzbuđenje. Imala je čak i jedan povjerljivi projekt u tijeku, iako u tom trenutku nije mogla otkriti detalje. Taj projekt, serijal, bio bi prilično skup, ne samo za Srbiju nego i za cijelu Europu. Nadalje, Sandra je u ovom potezu vidjela priliku da se njezin sin školovanje nastavi u inozemstvu. Dok je govorila, njezina je pojava odisala posebnim ambijentom Los Angelesa, savršeno nadopunjavajući atmosferu njezine nove sredine.

Zadivljena ljepotom koju Los Angeles ostavlja bez daha, Sana nije mogla a da ne izrazi svoje divljenje. Pohvalila je divnu klimu i vedro ponašanje koje su pokazali stanovnici grada. Sana je samouvjereno izjavila da živi utjelovljenje američkog sna, sve dok je priznavala svoje srpsko podrijetlo i svoju izvanrednu sposobnost prilagodbe novoj sredini. Sani je bilo važno naglasiti da nema čežnje za prethodnim životom u Srbiji. Jasno je dala do znanja da se trudi ne razmišljati o onome što je ostavila iza sebe, čvrsto vjerujući da je imati zasebnu garderobu za Srbiju i mjesto gdje se trenutno nalazi ključno. Sana je naglasila da moda nikada ne smije biti teret i da se nikada ne smije koristiti kao sredstvo za isticanje nečijeg društvenog položaja. Iako se u Srbiji osjećala ugodnije, nije osjećala jaku čežnju za nečim određenim. Sana je otvoreno priznala da je njezina dnevna rutina odigrala značajnu ulogu u poboljšanju njezine ukupne kvalitete života.

Zagonetna Sandrina prošlost ostala je tajna sve dok se raznim internetskim platformama nisu počele šuškati o njezinom preseljenju iz Srbije u Hollywood, gdje je ostvarila uspješnu karijeru filmske producentice. Naravno, to je potaknulo našu znatiželju i potaknulo nas da dublje istražimo njezin osobni život. No, u skladu sa svojom misterioznom osobom, zanosna bivša manekenka odlučila je otkriti tek ograničene informacije o svojim privatnim poslovima, tek toliko da održi fascinaciju javnosti.

Biti priznata kao jedna od najljepših Srpkinja je nevjerojatno laskav kompliment, pogotovo kao žena. Međutim, kao i svaki oblik priznanja, ima svoje prednosti i nedostatke. S jedne strane, dao mi je ogromno samopouzdanje i učinio moje putovanje kroz život mnogo lakšim. S druge strane, bilo je trenutaka u kojima su se te etikete činile neodoljivima.

  • Zanima me, u kojem ste trenutku svog života odlučili promijeniti karijeru i preseliti se u Los Angeles? Je li tranzicija za vas bila besprijekorna? Iako moje iskustvo u proizvodnji obuhvaća mnogo godina, ono nije široko poznato široj javnosti. Unatoč tome što sam karijeru započeo kao autor, novinar-voditelj i producent, na kraju sam pronašao svoje mjesto iza kulisa u industriji zabave. Moje novo prebivalište postao je Los Angeles, poznat kao središte industrije zabave. Prilika da pridonesem seriji motivirala je moje preseljenje, a činjenica da je moja obitelj tamo već živjela bila je dodatna prednost. Počinjanje iznova nikad nije bez izazova, jer se morate priviknuti na strano okruženje, nepoznate običaje i potpuno drugačiji stil života. Odlazak iz Srbije nije bila olaka odluka, ali s vremenom sam se uspješno prilagodio i sada Los Angeles smatram svojim pravim boravištem.