– Jelena i Duško su vječita tema u srpskim, ali i regionalnim medijima. Čim ih malo nema, Jelena se odmah ukaže, i uradi nešto neviđeno, digne prašinu i odmah su na svim portalima. Proteklih par dana, u epicentru svih dešavanja, njihove su dvije kćerke, Atina i Nika.

Kćerke Jelene Karleuše od rođenja su u centru medijske pažnje. I Atina i Nika su se od malih nogu pojavljivale uz slavne roditelje na naslovnicama domaćih časopisa, što je izazvalo veliko zanimanje javnosti. Moć društvenih mreža samo je pojačala pažnju ovo dvoje voljene djece Duška Tošića. Mediji marljivo prate svaki njihov korak, dokumentiraju aktivnosti, modne odabire i avanture s putovanja. Sve ovo služi da se javnosti pruži uvid u Karleušin svakodnevni život, prikazujući njenu ulogu supruge, majke i domaćice.

  • Za razliku od mlađahnije Nike, koja je prisutna na TikToku, Atina, starija od njih dvoje, nedavno se povukla iz javnosti. Svojim objavama pristupa s velikim oprezom, a osim kratkotrajnog pohoda u manekensku industriju, javno nije pokazala sklonost drugim zanimanjima. Ni Nika nije izrazila svoje želje za budućom karijerom, no očito je da ih pop kultura ne zanima.

Obojica trenutno pohađaju privatne osnovne i srednje škole i postižu izvrsne uspjehe. Bez sumnje, oni već imaju težnje za svoju budućnost koje su u skladu s očekivanjima njihovih roditelja, iako će te težnje možda otkriti tek kada dođe vrijeme da se prijave za fakultet. Jelena je u prošlosti spominjala da će njezina voljena djeca svoje visoko obrazovanje nastaviti u inozemstvu.

Karleuša, kojoj su kćerke na srcu, samouvjereno je izjavila da će one bez sumnje nastaviti studije u Londonu ili Americi. Uz prednost pohađanja dvojezične škole, njihov prijelaz na život izvan Srbije bit će neprimjetan i bez napora.

Istraživanje različitih kultura i kuhinja dok putuju s majkom već im je drago iskustvo. Jelena to smatra ključnim aspektom svoje uloge roditelja. Zbog svoje posvećenosti svojim kćerima i njihovoj sveukupnoj dobrobiti još nije spremna raskinuti brak s Duškom Tošićem. Komunikacija između njih trenutno se odvija preko pravnih zastupnika, skrbnika i njihove djece.

Ujutro ustajem u pola osam i započinjem dan pripremajući doručak za svoju djecu prije nego što ih odvezem u školu. Kad se vrate kući, zajedno uživamo u ručku, a ja im pomažem oko domaće zadaće, obnavljajući svoje znanje iz predmeta kao što su povijest, biologija, engleski i srpski. Uživamo u gledanju filmova i istraživanju prekrasnih lokacija, čak iu zajedničkim putovanjima. Kao majka, moja je uloga održati našu obitelj ujedinjenom, iako se čini da ću u skoroj budućnosti morati pustiti svoje mališane iz gnijezda. Atina, stara 15 godina, i Nika, stara 14 godina, uskoro će izaći izvan okvira naše vile na Dedinju i prigrliti svijet prepun obećavajućih mogućnosti. Uz nepokolebljivu podršku roditelja, vjeruje se da će kćerke Jelene Karleuše ostvariti nevjerovatne podvige na poslovnom planu.

Jedna od najpoznatijih i najutjecajnijih osoba na lokalnoj i regionalnoj sceni je Jelena Karleuša, rođena u Beogradu, Srbija, 17. kolovoza 1978. Tijekom svoje karijere briljirala je u više umjetničkih područja, poput glazbe, televizije, mode , i društveni mediji.

Njezina rana fascinacija glazbom i umjetnošću postavila je temelj za njezina buduća nastojanja. Krajem devedesetih Karleuša je krenula na svoj glazbeni put izdavanjem debitantskog albuma “Ogledalce”. Nije joj trebalo dugo da stekne priznanje za svoje jedinstvene vokalne sposobnosti, zadivljujuću pojavu na pozornici i izvedbe koje pomiču granice.

Karleušini glazbeni albumi vinuli su se na vrhove top ljestvica i donijeli joj golemu slavu diljem Balkana. Njezine zadivljujuće pjesme često su bile popraćene odvažnim i odvažnim glazbenim videospotovima, učvršćujući njezin položaj cijenjene osobe u pop kulturi. Karleušina se prisutnost proširila i izvan okvira glazbe, jer je zapažen utjecaj ostvarila i na televiziji. Radeći kao sutkinja na više glazbenih natjecanja i voditeljica vlastitih televizijskih programa, osvojila je publiku svojim upečatljivim mišljenjima i zadivljujućim ponašanjem, čime je stekla ogromnu popularnost.

Njezin modni izbor i osobni stil također su privukli značajnu pozornost. Karleuša je često prozivana kao modni pionir, poznata po svojoj smjelosti u pomicanju granica mode i eksperimentiranju s nekonvencionalnim odjevnim kombinacijama.

Tijekom proteklih nekoliko godina održala je aktivnu prisutnost na raznim platformama društvenih medija, dosljedno dijeleći svoja razmišljanja, stajališta i osobna iskustva sa svojim posvećenim sljedbenicima. Prihvaćanjem transparentnosti i iskrenosti na ovim platformama, stekla je još više priznanja i osvojila veću publiku.

Jelena Karleuša i dalje zauzima istaknuto mjesto kao jedna od najutjecajnijih osoba u balkanskoj industriji zabave. Njezin izvanredan talent, jedinstveni stil i sklonost kontroverzama ostavili su neizbrisiv trag i na glazbi i na medijskoj sceni. Ne ograničavajući se na granice regije, njezin utjecaj seže daleko i naširoko, zaradivši joj globalno priznanje i divljenje kao visoko cijenjenoj umjetnici.