– Mnoge žene kada iskreno vole, u stanju su da urade apsolutno sve za svoga muškarca. Međutim, naša današnja ispovijest nam zorno pokazuje šta jedna žena može da uradi…

Anna upućuje poziv ljubavnici svog supruga, želeći im dobrodošlicu u svoje prebivalište. U iznenađujućem obratu događaja, ona odlazi od njihove djece i seli se, dodajući još jedan sloj intrige ionako zamršenoj priči. Priče o prijevari i izdaji unutar bračnih veza često su višestruke, dovoljno zadivljujuće da mogu parirati zapletima holivudskih filmova.

Nažalost, neki se parovi nađu uhvaćeni u srcedrapajuće priče o ljubavnom raskidu, često kataliziranom umiješanošću treće strane ili prisutnošću naizgled nepremostivih razlika među partnerima. Unutar ove zbirke priča postoji posebno prosvjetljujuća priča, posebno relevantna za žene koje se bore s bolnom stvarnošću nevjere svog supružnika. U rasponu od pet godina, Anna i Dimitrie bili su spojeni u braku i blagoslovljeni dolaskom blizanaca.

Njihovo se potomstvo pokazalo živahnim i ustrajnim, no Anna je briljirala u ispunjavanju svojih majčinskih odgovornosti zahvaljujući svom idiličnom životu uz odanog muža koji ju je cijenio. Njihova djeca, utjelovljenje njihove ljubavi, služila su kao dokaz njihove duboke veze. Cijeli Annin svemir se ruši dok Dimitrije otkriva svoju ljubav prema drugoj ženi i svoje namjere da krene na novo putovanje s njom. Nesvjesna događaja koji su se odvijali, Annina je pozornost bila zauzeta dobrobiti njezinih sinova, što je otkriće učinilo krajnje zbunjujućim udarcem. Naglim preokretom događaja njezino se postojanje pretvara u živu noćnu moru.

  • Tijekom cijelog života duboko je prezirala pomisao da postane razvedena majka s malom djecom. Umjesto da izazove skandal, Anna je sve iznenadila nepredviđenim izborom: dopustila je mužu da ostane kod kuće i čak mu je predložila da povede svoju ljubavnicu! U početku je Dimitrije smatrao da je Anna mentalno nestabilna, ali pravo iznenađenje je nastupilo kada je počela prikupljati svoje stvari. Anna je donijela čvrstu odluku napustiti svoje kućanstvo, napuštajući supruga i djecu u korist svog ljubavnika. Dragovoljno je pristala pružiti financijsku potporu svojim sinovima i otišla.

Svakog vikenda uredno dolazi po djecu, čak i kada Dimitrije nije u mogućnosti brinuti o njima. Nažalost, ljubavnica nije spremna preuzeti ulogu majke u prisutnosti djece. Teret brige za malo dijete nije nešto što ona želi. Iako čezne za Dimitrijem, ne želi snositi odgovornosti vezane uz njegovu djecu. Nakon samo nekoliko tjedana suživota, Dimitriye se našao bez romantičnog partnera i supružnika.

Nesposoban zamisliti izazove s kojima se suočava otac koji sam odgaja djecu, preklinje Annu da se vrati u njihovo zajedničko prebivalište. Nakon razmišljanja, ona pristaje, ali pod uvjetom da on njoj i djeci prepusti vlasništvo nad kućom, kao i mjesečnu novčanu potporu. Mogućnost povratka na prijašnji način života potpuno je nedostižna! Annino izvanredno putovanje pretvorilo ju je u izvor inspiracije za nebrojene pojedince, služeći kao dokaz njezine otpornosti i snage.