Danas se navršava sedam godina od ubistva Jelene Krsmanović Marjanović, pevačice Granda, koja je brutalno ubijena 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči.

Njen suprug Zoran Marjanović, letos je osuđen za ovaj zločin pred Višim sudom u Beogradu na 40 godina robije, maksimalnu kaznu u državi Srbiji.

On je dosad svake godine, na dan njenog ubistva, dolazio na groblje Zbeg u Borči, kako bi održao pomen i položio cvijeće na njen grob. S njim je uvijek dolazio i njegov pokojni otac Vladimir Marjanović dok njegova pokojna majka Zorica, svekrva ubijene Jelene, nije izlazila na groblje.

Dolazili su i Zoranov sin iz prvog braka, brat i snaha.

Podsetimo, Jelena je nestala u subotu, 2. aprila 2016. godine oko 15 sati dok je trčala nasipom u borčanskom naselju Crvenka. Kako je tada izjavio njen suprug Zoran, ona je na nasip otišla s njim i ćerkicom.

Nakon trčanja, trebalo je da ode prvo kući, a zatim da poseti bolesnu majku, sada već pokojnu Zoricu, koja je, takođe, živela u Borči. Umjesto svega toga, sutradan, u nedelju, 3. aprila u kanalu nedaleko od nasipa pronađeno je njeno unakaženo telo.

Podsetimo, kako je u julu ove godine, posle šest godina dugog suđenja, Zoran Marjanović osuđen je na 40 godina zatvora zbog teškog ubistva supruge Jelene Marjanović, pjevačice “Granda” koju je, kako se navodi u presudi, ubio na svirep i podmukao način u aprilu 2016. godine. Time je stavljena tačka na slučaj.