Ovan

Žene ovog znaka moraju kontrolirati i nadzirati sve aspekte veze. Nije da vas ne poštuju kao osobu. Takvi su po prirodi. Sve moraju planirati unaprijed i žele da svaki detalj veze sjedne na svoje mjesto. Isprva ih je zabavno gledati zbog njihovog samopouzdanja, no to se samopouzdanje s vremenom pretvara u dominantnu prirodu s kojom se teško nositi. Ne reagiraju dobro na ljude koji im prijete, na ljude čije su osobnosti jake i moćne poput njih samih. Najvažnije je zapamtiti da ne žele da njihova veza postane borba za prevlast.

Djevica

Jedna stvar koju ljudi ne vole kod Djevica – a to je njihova pretjerano kritična i osuđujuća priroda. Zbog perfekcionističke filozofije Djevice, njihovi standardi su previsoki. Od vas će očekivati ​​da idete više od toga i neće se osjećati loše kada ne ispunite njezina očekivanja. Ona smatra da ima pravo postavljati visoke standarde, a ako stvarno želite biti s njom, morate dati sve od sebe da ih ispunite.

Škorpion

Od svih znakova zodijaka, žene Škorpione su jedne od najzanimljivijih i najjedinstvenijih. Posjeduju mnoge kvalitete. Oni su pametni, pronicljivi, organizirani i odgovorni. Ono što im nedostaje je predanost. Rade stvari na određeni način i mrze što se moraju prilagođavati tuđim željama. Za ovakvu ženu potrebno je puno truda i predanosti da bi bila potpuno posvećena vezi s vama. Većina muškaraca je razočarana.