Kako bi imala jasnu liniju pogleda dok se bavi zadacima kao što su kuhanje, čišćenje i interakcija s djecom, žena je odlučila svezati kosu u rep. Kada je u svom domu, radije nosi široke trenirke i velike majice, što joj omogućuje slobodu udobnog kretanja dok obavlja svoje svakodnevne obveze kuhanja, čišćenja i pranja rublja.

U svečanim prilikama, poput blagdana, ona prolazi kroz nevjerojatnu metamorfozu u odabiru odjeće, favorizirajući elegantne bluze i graciozne suknje. Upotpunjujući svoju odjevnu kombinaciju, ukrašava se zadivljujućim naušnicama i nizom narukvica. Tijekom tih posebnih vremena, vodila bi svoju djecu u crkvu ili na radosna okupljanja, iako ja nikada nisam bio dio tih izleta. Osobno ne uživam u takvim angažmanima i često sam iscrpljen. Unatoč tome, oni služe kao smisleno obrazloženje za cijenjenje trenutaka zajedništva s najdražima.

Polazeći na put, opraštam se od svojih najmilijih prije nego što krenem za volan. Doduše, podlegao sam iskušenju i iznevjerio povjerenje svoje drage osobe. Besprijekorno dotjerana domaćica odisala je apatijom, kao da kuhanje i briga o djeci za nju nemaju nikakvog značaja.

Odjevena u elegantnu haljinu, odisala je ljupkošću unutar zidova svoje nastambe. Pogled na nježno čipkasto donje rublje dodao je dašak privlačnosti. Neometana vanjskim obvezama poput brige za svoju djecu i starije roditelje, zadržala je spokojnu pribranost koja je ostala nepokolebljiva.

S osobinama predane domaćice marljivo je spremila smočnicu s obiljem konzervirane hrane u iščekivanju hladnijih mjeseci. Nasuprot tome, njezin je partner bio sklon živahnom ambijentu sushi restorana. Njihova zajednička strast prema egzotičnim jelima potaknula je našu zajedničku težnju da svladamo vještinu korištenja štapića tijekom obroka. Međutim, kad sam još u braku započela vezu sa svojim ljubavnikom, teret mojih obiteljskih obaveza postao je neodoljiv.

Iz moje perspektive, primarna briga mog supruga vrti se isključivo oko dolaska plaće. Beskrajni zahtjevi naše djece usredotočeni su na njihove materijalističke žudnje, poput cipela, torbica i raznih drangulija. Moja druga osoba stalno me iznenađuje divnim darovima koje vješto skrivam od svog dragog. Zauzvrat joj nudim darove koje ona osobno odabere, kao gestu međusobne razmjene.
Unatoč tome što se našoj obitelji pridružilo troje djece, moja je supruga uspjela zadržati vitku građu. S velikim zadovoljstvom je predstavljam svojim suradnicima, jer ona utjelovljuje bit ženstvenosti. Kako je vrijeme prolazilo, moji prijatelji su se navikli na moju jedinstvenu dvojnost.

  • Dok je moja uloga domaćice svakako cijenjena, pravi užitak za naše goste proizlazi iz iznimne topline i gostoljubivosti moje supruge. Ona posjeduje izvanredan talent za izradu slatkih poslastica poput baklava, pita i kolača. Iznimna je privilegija imati tako vještu domaćicu koja vodi organizaciju Vašeg vjenčanja. Dok se posjetitelji opraštaju od našeg doma, ne mogu a da ne razmišljaju o namjerama onih koji ne prepoznaju i ne njeguju ženu njezinih izvanrednih sposobnosti.

Moja me obitelj ispunjava neizmjernim osjećajem ponosa u prilikama poput ovih. Nevjerojatno sam sretan što posjedujem udoban i besprijekorno održavan stan, zajedno s iznimnim i inteligentnim supružnikom i potomstvom. Dok vrijeme i dalje brzo teče, ritam života ostaje relativno nepromijenjen.

Moja veza s partnerom se produbila, nalik snažnoj vezi koju imam sa suprugom. Sinulo mi je da nosim prikriveni strah da ću je izgubiti, osjećaj koji nikada nisam otvoreno otkrio niti sugerirao da bih zbog nje napustio svoju obitelj. Kako je u meni rasla zavist, na kraju sam došao do točke u kojoj više nisam mogao skrivati ​​svoje emocije i odlučio sam ih prenijeti svojoj ženi.

Nikad prije nisam bio zabrinut mogućnošću da je izgubim. Ona je tako ukorijenjena u moje biće, neodvojivi dio onoga što jesam. Ideja o životu bez nje nikada mi nije ni pala na pamet.

Ali onda se dogodio pomak kada je priznala prisutnost svog ljubavnika, što me natjeralo da se suočim s ključnom odlukom. Da budem potpuno iskren, nisam imao drugog izbora nego upustiti se u žestoko natjecanje za naklonost i odanost bilo kojeg od njih. U tom sam trenutku shvatio duboki osjećaj samoće koji me neprestano obavijao.

Smatram se iznimno sretnim što imam dvije izvanredne žene u svom životu. Prva je moja supruga, izvanredna osoba koja ne samo da je u potpunosti prihvatila odgovornosti majčinstva, već je i donijela naše dijete u ovaj veličanstveni svijet.