– Mnogima se čini nemoguča misija, kada pogledaju naš današnji naslov. Međutim, sve je moguće kada je osoba disciplinovana, i kada se drži propisa o samoj dijeti. Jednostavno, slatkiši se trebaju izbaciti te se svi obroci trebaju podijeliti na više manjih…

Za svako putovanje mršavljenja ključno je ubrzanje metabolizma i sagorijevanje masnoća, a to se može postići konzumacijom napitka koji se sastoji od ova tri sastojka. Globalna pomama oko ovog ekskluzivnog recepta za mršavljenje, koji se sastoji od samo tri sastojka, nastavlja rasti kako ga sve više ljudi isprobava i biva zapanjen njegovom izvanrednom učinkovitošću. SASTOJCI: Zeleni čaj je vrsta čaja koja je poznata po svojim brojnim zdravstvenim dobrobitima i posebnom okusu.

  1. Cimet Lovorov list čest je sastojak koji se koristi u kuhanju kako bi se poboljšao okus i dala posebna aroma jelima. priprema: Započnite zagrijavanjem 800 ml vode dok ne dosegne točku vrenja. Kad zavrije, maknite vodu s vatre i ubacite jedan štapić cimeta, tri lista lovora i veliku žlicu zelenog čaja. Nastavite s pokrivanjem smjese i ostavite je da se strmi 15 minuta. Na kraju procijedite mješavinu kako biste uklonili sve ostatke prije konzumacije.

Potrošnja: Za pospješivanje metabolizma ključno je razumjeti da je optimalan trenutak za njegovo ubrzanje rano doba dana, neposredno nakon ustajanja iz sna. Konzumirajte prvu porciju ovog čaja kada vam je želudac prazan. Nakon doručka, možete se prepustiti drugoj porciji, a prije no što odete na spavanje, uživajte u trećoj šalici navečer. Ako konzumirate tri šalice ovog čaja dnevno, osjetit ćete osjetno smanjenje tjelesne težine, posebno u ključnim dijelovima tijela kao što su trbuh, bedra i stražnjica.

Početni rezultati postaju vidljivi unutar samo jednog tjedna. Pojedinci koji su konzumirali ovaj čaj prijavili su prosječno smanjenje struka od 8 centimetara u samo tjedan dana. Kombinacija sve tri komponente u ovom napitku ima sposobnost potaknuti procese sagorijevanja masti u tijelu i ubrzati metabolizam. Međutim, važno je napomenuti da svaki pokušaj pospješivanja metabolizma i mršavljenja treba nadopuniti dobro uravnoteženom prehranom i redovitom, umjerenom tjelovježbom.

Umjesto nametanja ograničenja na određene skupine hrane ili potpunog uklanjanja određene hrane iz vaše prehrane, razmislite o uključivanju više povrća u svoje obroke kao sredstvo za promicanje gubitka težine i općeg zdravlja. Povrće posjeduje inherentne kvalitete koje ga čine korisnim za regulaciju tjelesne težine, kao što je njegov prirodno nizak udio masti i kalorija, kao i visok udio vode i vlakana, što doprinosi njegovoj gustoći hranjivih tvari i sposobnosti da se osjećate zadovoljnima.

  • Zamjenom visokokaloričnih sastojaka povrćem (ili voćem, po želji), možete napraviti ukusna jela koja imaju manje kalorija. Ilustracije radi, kod kuhanja bijelog pilava moguće je upotrijebiti samo polovicu uobičajene količine riže, a ostatak nadoknaditi cvjetačom. Uspijete li minimalno 50% svojih obroka zamijeniti povrćem, onda značajno napredujete prema brzom mršavljenju. Za optimalnu energiju i zdravlje ključno je započeti dan s dobro zaokruženim doručkom. Neophodno je u jutarnji obrok unijeti dobru količinu vlakana, proteina i hranjivih masti.

Ako vam je cilj mršavljenje, preskakanje doručka može imati negativne učinke na vaše hormone, što dovodi do žudnje za ugljikohidratima i slatkim poslasticama kasnije tijekom dana. Oduprijeti se privlačnosti prepuštanja velikim porcijama slatkiša ili delicija od tijesta poput tjestenine ili pizze u takvim slučajevima postaje nevjerojatno teško. Idealan doručak je zadovoljavajući obrok koji sprječava buduće želje za nezdravim grickalicama. Općenito, hranjivi doručak trebao bi se sastojati od otprilike 350 do 500 kalorija, uključujući proteine ​​i korisne masti.

Na primjer, preporučuju se opcije poput jaja, nezaslađenog grčkog jogurta i raznih orašastih plodova ili maslaca od orašastih plodova (poput kikirikija ili badema). Osim toga, ključno je uključiti hranu bogatu vlaknima u doručak, poput povrća, voća i žitarica od cjelovitog zrna. Kombinacijom ovih elemenata razina šećera u krvi ostaje stabilna tijekom dana, smanjujući želju za slatkim poslasticama i olakšavajući gubitak težine. Osjećaj sitosti koji hrana nudi ne može se ponoviti sadržajem kalorija u sokovima. Iako sok ili kava s okusom čokolade mogu biti ukusni, nedostaju im bitne hranjive tvari koje se nalaze u mesu ili povrću, a koje su vitalne za tijelo.

Kako biste postigli brzi gubitak težine, bitno je ukloniti sokove i sve druge slatke napitke iz svog dnevnog režima. Na taj način ne samo da ćete smanjiti vjerojatnost razvoja srčanih bolesti i dijabetesa, već ćete i eliminirati unos brojnih viška kalorija koji se nalaze u sokovima, zaslađenoj kavi, čaju i alkoholu. Osim toga, konzumacija ovih napitaka ostavit će vas osjećaj gladi kada dođe večer.