Vjenčao sam se protiv volje svojih roditelja, odnosno majke. Rekao mi je da je moja žena moje najveće bogatstvo i da će me to kad-tad skupo koštati. U braku smo skoro 5 godina i ono što moja žena svakodnevno doživljava s mojom majkom čini je superženom u pravom smislu te riječi. Iako svaki dan prima bezbroj uvreda, moja supruga mojoj majci nikada nije rekla nijednu neugodnu riječ.

Stvari su postale još gore kada smo prošle godine dobili kćer. Majka je bila uvjerena da sam neplodna i da ne mogu imati djece, a rekla mi je da moja kći ne može biti moja.Istina je da iako mi je majka sve to ponavljala, ponekad sam počeo sumnjati u to.

U petak sam došao ranije s posla i kad sam došao kući zatekao sam svoju ženu svu crvenu, izgrebanu i uplakanu. Nisam znao što joj je, a nije mi mogla reći jer je plakala…

Kad se smirio, objasnio mi je da ga je moja majka tukla… Otišla sam gore ljuta i kad sam pitala mamu zašto je to učinila, rekla mi je da ako ja ne želim, netko hoće. Moram ga naučiti zdravom razumu. Ukratko, kada je ušao u sobu, vidio je moju ženu kako komunicira s nekim preko laptopa i udario ju je. Kaže da me vara…

Nisam mogao više izdržati, sišao sam dolje sa ženom, spakirali smo najnužnije i napustio sam kuću i roditelje i susjedstvo… Ostavio sam sve iza sebe i boljelo me srce za sve što sam ostavio iza sebe Uopće ne razmišljam o uvjetima pod kojima se ne bih vratio.Trebao sam to učiniti ranije, ali mislio sam da će se sve smiriti, da će sve biti u redu, ali takva je moja sudbina.