– Mala od skandala, to je nadimak koji od poletka svoje karijere nosi Jelena Karleuša. Jako dobro se zna da je ne drži mjesto, te da je uvijek bila na svoju ruku, iako ju je to jako puta do sada koštalo. Međutim, kako je znala da izjavi, jednostavno ne može sama protiv sebe. Danas govorimo o njenom ljubavnom životu, koji je i više nego uzbudljiv u prethodnih par godina. 

Godine 2005. Jelena Karleuša i Bojan Karić izmijenili su zavjete, što je izazvalo uzbuđenje zbog očekivane nezaboravne ljubavne priče. No, samo nekoliko mjeseci kasnije njihov je brak iznenada došao kraju, iznenadivši sve i uzburkavši javnost. Raspad braka Jelene Karleuše postao je vruća tema, a mediji su spekulirali o potencijalnoj prevari kao razlogu razvoda. Bojan Karić u intervjuu za časopis Gloria osvrnuo se na njihovu razvod, istaknuvši kako su i on i Jelena zamišljali zajedničku budućnost te da su zatečeni iznenadnim raspadom njihove zajednice. Karić je izrazio nepokolebljivu vjeru u svoju vezu, navodeći da bez nje ne bi ni ušao u brak.

Njihovo zajedničko putovanje odvijalo se glatko sve dok se nisu dogodili određeni događaji koji su naveli Karića da donese tešku odluku da prekine brak i nastavi dalje. Na pitanje ima li osjećaja razočaranja, Karić je samouvjereno odgovorio da nema takvih emocija. Dvogodišnje iskustvo osvrnuo se s neizmjernim užitkom i bez žaljenja. Iako je bilo početnih izazova koji su ga ostavljali zbunjenim, Karić je na kraju došao do točke prihvaćanja svega što se dogodilo. Trenutno je zadovoljan i željan daljnjeg napredovanja. Nakon razvoda, par je odlučio napustiti stan koji su dijelili tijekom kratkog braka. Karić se u međuvremenu preselio u privremenu rezidenciju dok čekaju dovršetak svog novog doma.

Projekt renoviranja je prvobitno pokrenut s ciljem dizajniranja prostora koji bi zadovoljio zahtjeve naše obitelji. No, na kraju sam odlučio zaustaviti taj proces i umjesto toga odabrati dekor koji odiše opuštenom i živahnom atmosferom”, otkrio je Karić, odbacivši šuškanja o predbračnom ugovoru.

BONUS VIJEST:

Đumbir, znanstveno poznat kao Zingiber officinale, koristio se kao tradicionalni lijek za rješavanje raznih zdravstvenih problema. Ova izvanredna biljka sadrži vrijedne spojeve poput gingerola i gingerdiona, koji pridonose njezinim impresivnim svojstvima poput protuupalnog, antioksidativnog, antimikrobnog i antiemetičkog djelovanja.

  • Ako osjećate tegobe poput nadutosti, gastritisa ili mučnine zbog probavnih smetnji, čaj od đumbira može biti korisno rješenje. Za pripremu ovog umirujućeg napitka jednostavno narežite svježi komad đumbira i prelijte ga vrućom vodom. Pustite da se natopi nekoliko minuta, zatim procijedite i uživajte u aromatičnom napitku. Ne samo da đumbir pomaže kod probavnih problema, već također pruža olakšanje od menstrualnih grčeva, migrena i artritičnih bolova. Antioksidativna i protuupalna svojstva gingerola i gingerdiona, koji su aktivne komponente đumbira, pridonose njegovom blagotvornom učinku. Đumbir je poznat po svojoj sposobnosti ublažavanja mučnine, osobito kod trudnica ili tijekom putovanja. Osim toga, pomaže u smanjenju bolova i upala, poboljšava probavu, potiče cirkulaciju krvi i jača imunološki sustav.

Med, s druge strane, posjeduje vlastita antibakterijska i protuupalna svojstva, što ga čini popularnim prirodnim lijekom. U kombinaciji s đumbirom, on postaje snažan pojačivač imunološkog sustava i pomaže u ublažavanju simptoma povezanih s običnom prehladom i gripom. Da biste iskusili ove prednosti, jednostavno pripremite šalicu čaja od đumbira i zasladite ga medom za dodatni okus i poboljšane terapeutske učinke. Za umirujući napitak koji ublažava kašalj i nadraženost grla, pomiješajte med, limun i toplu vodu. Za dodatni dodir umirujućeg olakšanja, dodajte malu količinu đumbira.

Đumbir se može neprimjetno integrirati u dnevne obroke i koristiti njegova ljekovita svojstva na različite načine. Služi kao aromatičan začin kada se svježe doda jelima ili potopi u vruću vodu za pripremu aromatičnog čaja. Nadalje, đumbir u prahu ili svježi đumbir mogu se umiješati u smoothieje i sokove kako bi pružili dodatnu snagu. Iako se prirodni lijekovi općenito smatraju sigurnima, važno je naglasiti važnost savjetovanja sa zdravstvenim djelatnikom, osobito ako imate postojeća medicinska stanja ili uzimate druge lijekove, kako biste bili sigurni da nema potencijalnih sukoba ili nuspojava.