– U posljednje vrijeme, bar što se tiče regije, imali smo jako veliki broj smrti domaćih estradnih ličnosti. Jednostavno, kako vrijeme prolazi, majka priroda radi svoje, ali ono što sve brine je to, da je sve veći broj mlađih osoba koje preminu.

Mihajlo Stojiljković je s velikim uspjehom prolazio kroz sve razine mlađih kategorija Crno-bijelih. Obavijest je objavljena 11. kolovoza 2023. u 23:08, a kasnije ažurirana u 01:37. Još jednom je Srbiju i srpski sport pogodila tragedija koja para srce. S nepune 22 godine Mihajlo Stojiljković, cijenjeni srpski reprezentativac i istaknuta ličnost ragbija Partizana, tragično je završio. Ragbi klub Partizan dao je 1953. godine tmurno javno priopćenje, otkrivajući prerani gubitak ovog talentiranog ragbijaša. Stojiljković je pokazao iznimnu vještinu i predanost dok je napredovao kroz rang mladih ragbijaša, predstavljajući i crno-bijele timove, da bi na kraju izborio mjesto u seniorskom timu, pa čak i reprezentaciji.

S tugom vas obavještavamo o odlasku našeg cijenjenog sportaša i reprezentativca Mihajla Stojiljkovića. Danas se opraštamo od izvanrednog pojedinca koji je 1953. godine počastio Partizan svojom nazočnošću na ukupno 40 utakmica. Od milja zvan Miha, pokazao se neprocjenjivom vrijednošću našeg kluba, bez problema prešavši iz naših omladinskih redova u sastav član naše seniorske ekipe.

U ovom izazovnom razdoblju cijeli klub, igrači i uprava, ovim putem želi izraziti svoju iskrenu sućut obitelji i prijateljima Mihajla Stojiljkovića. Molimo se da naš voljeni brat pronađe vječni mir. Ovi su osjećaji preneseni putem objave na klupskom verificiranom Instagram računu. Još uvijek čekamo informacije o uzroku smrti Mihajla Stojiljkovića. Dodatni sadržaj: Mačke su poznate po svojoj selektivnoj prirodi kada je riječ o odabiru prijatelja, odlučujući se za stvaranje veza isključivo s pojedincima koji su ih sposobni istinski obožavati. Ova mala bića s napuhanim osjećajem za sebe posjeduju izvanrednu sposobnost uočavanja energije i naklonosti usmjerene prema njima.

Ako pojedinac ne uspije pokazati ljubav i divljenje za koje mačke vjeruju da im pripadaju, one će tu osobu odbaciti kao potencijalnog prijatelja. Nije slučajnost da mačke posjeduju izvanrednu sposobnost procjenjivanja jedinki. Dok druga bića mogu povremeno pogriješiti u svojoj procjeni ljudskih kvaliteta, čini se da mačke napreduju u ovom području. Samouvjereno izražavaju svoje dojmove o nekome i otvoreno pokazuju svoje sklonosti. Kada je riječ o ljudima, mačke posjeduju nevjerojatnu sposobnost izbjegavanja pogrešaka. Dubina veze između mačke i njezinog vlasnika doista je nevjerojatna.

Sa svojom izvanrednom intuicijom, mačke imaju sposobnost osjetiti kada nam je potrebna utjeha ili sigurnost. Samo mačka u blizini, s njihovim nježnim ponašanjem, može u nama stvoriti dubok osjećaj bliskosti i privrženosti. Dopustite mi da ispričam iskustvo jedne osobe koju dobro poznajem i koja je prošla kroz teško razdoblje u životu. Usred ovih izazovnih okolnosti, Lili, njezina cijenjena mačja družica, pokazala je nepokolebljivu predanost pružanju utjehe i podrške. Kad god bi se moja prijateljica susrela s trenucima tuge ili tjeskobe, Lili bi instinktivno ostala uz nju, nježno je milujući svojim šapama, prepoznajući važnost druženja i suosjećanja. Ova izvanredna demonstracija empatije nije bila puka slučajnost

– Lili je posjedovala izvanrednu sposobnost prepoznavanja i ispunjavanja emocionalnih zahtjeva svog vlasnika, potvrđujući ideju da mačke posjeduju izniman kapacitet da uoče i odgovore na emocionalne potrebe onih u svojoj blizini. Priče koje dijele pojedinci koji imaju mačke i iskuse olakšanje od glavobolje i reguliraju krvni tlak nisu izmišljeni. Ove priče sadrže mnogo istine. Neravnoteže u našem energetskom polju često se manifestiraju kao fizičke bolesti, a mačke posjeduju inherentnu sposobnost da otkriju te poremećaje i instinktivno ponude pomoć. Spokojna prisutnost mačaka poznata je po svojoj moći da potiče opuštanje i poboljšava kvalitetu sna.

  • Zahvaljujući svojim mirnim ritmovima disanja i umirujućim pokretima, oni posjeduju sposobnost izazivanja stanja mira koje olakšava miran san, što rezultira pomlađujućim snom. Mnogi pojedinci koji dijele svoje prostorije za spavanje s mačjim prijateljima potvrdili su da imaju poboljšanu kvalitetu sna i smanjenje problema povezanih s nesanicom. Mačke su, u svojoj suštini, izvanredna bića koja služe kao trajni podsjetnici na važnost samonjege i prihvaćanja sadašnjosti. Mačke, sa svojom neusporedivom sposobnošću poboljšanja našeg emocionalnog, fizičkog i duhovnog zdravlja, nezamjenjivi su pratioci u našim domovima, pružajući obilan izvor ljubavi i motivacije. One žene koje vole mačke poznate su po svom iznimnom osjećaju dužnosti i empatiji.