– Iako je prošlo već pune dvije godine od kako je preminuo Siniša Mihajlović, žal nogometnih stručnjaka za ovim majstorom ostaje i dalje. Njegova supruga se krenula zanimati sa svojom porodicom, a najviše vremena provodi sa svojom malom unukom….

Neosporna je činjenica da je, drugu godinu zaredom, ostala ožalošćena udovica Siniše Mihajlovića, nepobitna istina. Čak i nakon smrti bivšeg nogometaša i trenera, ova zadivljujuća Talijanka nastavlja dijeliti fotografije koje bilježe njihove zajedničke trenutke, od njihove daleke prošlosti do hrabre borbe koju je on vodio protiv leukemije. Za nju je najznačajnije razdoblje kada se neustrašivo borio i pobijedio bolest, ponosno objavljujući svoj trijumf.

  • U dirljivoj ceremoniji, sportaš, koji je u međuvremenu preminuo, i njegova partnerica, koja je također majka njihovo petero djece, ponovno su potvrdili svoje bračne zavjete u Katoličkoj crkvi, a cijela njihova loza bila je nazočna kako bi svjedočili ovoj istinskoj prigodi. Nakon očeve smrti, Virginia, Viktorija, Miroslav, Nikolas i Dušan preuzeli su svatko svoje obveze i odgovornosti. Međutim, pobrinuli su se da daju prioritet potrebama svoje majke tako što su joj ponudili osnovnu njegu i podršku tijekom razdoblja njezine tuge. Prepoznajući majčinu duboku čežnju za ocem, često je posjećuju i uživaju u provođenju kvalitetnog obiteljskog vremena u svom dragom domu.

Najuvjerljiviji dokaz ove činjenice predstavljen je u nedavno objavljenoj Arianinoj fotografiji na društvenim mrežama. Uz objavljenu sliku udovica Siniše Mihajlovića priložila je srdačnu poruku na kojoj je njihov najmlađi sin Nikola. Dopusti mi da utažim tvoju žeđ za znanjem dok ti predstavljam čovjeka koji drži moje srce, mog dečka. Zbog mnoštva čimbenika, i javnost i mediji postali su fiksirani na njegovu osobu, što je rezultiralo značajnim priljevom interesa i nadzora.

Neopisiva sličnost Sinišina najmlađeg nasljednika i samog Siniše doista je nevjerojatna. Replicirani dio lica sastoji se od obrva, očiju i malog dijela nosa. Vrijedi spomenuti da je preminula sportašica iz veze dobila sina Marka, a Marko namjerno izbjegava javnost. Dodatni tekst: dodatni sadržaj za vaš užitak. Pripremite se za nadolazeću lekciju u kojoj ćete otkriti vrlo učinkovit i ekološki osviješten lijek za rješavanje dosadnih mrava. Recite zbogom skupim i opasnim kemijskim pesticidima.

Ključno je naglasiti da ova metoda ne nanosi štetu mravima; nego djeluje kao sredstvo odvraćanja. Kao rezultat toga, možete podržati čistu savjest bez imalo žaljenja. Iako mravi imaju vitalnu funkciju unutar ekosustava, njihovo postojanje u vrtu možda neće uvijek biti dobrodošlo. Njihova prisutnost ne samo da ugrožava usjeve i korijenje biljaka, već također može unijeti lisne uši, što može dodatno oštetiti vrt. Služeći kao posebna metoda prijevoza, ovi organizmi mirno koegzistiraju sa svojim domaćinima, izvlačeći hranu iz njihovih izlučevina u obostrano korisnom savezu.

  • Kako biste učinkovito izbjegli ove male smetnje, možete koristiti lako dostupne komponente za koje je znanstveno istraživanje dokazalo da su učinkovite u ovom pripravku. Za izradu ove mješavine bit će vam potrebni sljedeći sastojci: skromna količina klinčića, jedna litra mlake vode, jedna žlica dehidriranog češnjaka, jedan decilitar jabučnog octa i jedna žlica organskog tekućeg sapuna. Metoda: Upotrijebite mlinac za kavu da pažljivo usitnite klinčiće dok se ne pretvore u rafinirani prah. Zatim dodajte klinčiće u prahu u vodu i sveobuhvatno izmiješajte smjesu.

Snažan miris klinčića posjeduje inherentna svojstva koja učinkovito odbijaju insekte, što ga čini idealnim prirodnim repelentom. Ova aroma ima izvanrednu sposobnost odvraćanja mrava, ometajući njihove napore traženja hrane i ometajući njihovu komunikaciju unutar njihovih kolonija. Osim toga, klinčići sadrže spojeve koji mogu iritirati i oštetiti vanjsku strukturu mrava, učinkovito obeshrabrujući njihovu prisutnost. Kako bi se povećala učinkovitost repelenata, preporučuje se uključivanje češnjaka u prahu ili svježeg češnjaka.