Danas ćemo se pozabaviti osobnim životom Ivice Dačića, poznatog srpskog političara koji je imao značajan utjecaj u proteklom desetljeću. Opće je poznato da je Dačić bio blisko povezan s aktualnim predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem od ranih dana njihove političke karijere kada su udružili snage u istoj političkoj stranci.

Ivica Dačić godinama je zauzimao značajne političke položaje u zemlji, obnašajući dužnost ministra vanjskih poslova i predsjednika Skupštine. Bliske veze s predsjednikom Srbije dodatno su ojačale njegov autoritet i utjecaj. Dačić se profilirao kao istaknuta figura srpske politike, otvoreno izražavajući svoje ambicije da jednog dana bude predsjednik. Njegovo aktivno sudjelovanje u ključnim ulogama steklo je široko priznanje i javne intrige. Osim toga, njegov privatni život izazvao je znatiželju jer je njegov sin Luka u dugogodišnjoj romansi s pjevačicom Milicom Jokić.

Puno je nagađanja o mogućoj zajednici iznimno talentirane pjevačice u usponu Milice Jokić s Lukom Dačićem, jer je njihova sadašnja romansa oličenje čiste sreće. Ipak, nedavni tragični incident u obitelji Milice Jokić rezultirao je time da je umjesto očekivanog vjenčanog ruha odjenula tmurnu haljinu koja simbolizira njezinu integraciju u obitelj Dačić.

  • U odsustvu voljene tete, Milica se obratila svom Instagramu i uputila srdačnu poruku. Za nju se pokazalo golemim izazovom izraziti duboku naklonost koju je imala prema svojoj izuzetnoj teti, hrabroj ratnici koja je istinski cijenila svoju dušu. “Dok krenete na ovo nepoznato putovanje, neka vam nebeska bića budu budni čuvari. Ja ću zauvijek preuzeti ulogu vaše tete njegovateljice i dosljedno vam pružati skladne melodije koje vam donose neizmjernu radost. Moja ljubav prema vama nadilazi sve druge u ovo golemo carstvo; otkrivaš vječni spokoj”, napisala je Milica, opterećena dubokom nelagodom. Tijekom teških vremena, Milica može pronaći utjehu u nepokolebljivoj podršci svog pouzdanika Luke i njegovih dragih suputnika.

Milica Jokić izdvaja se od svojih kolega neviđenim entuzijazmom za upuštanje u rasprave s Ivicom Dačićem. Ova darovita i živahna pjevačica već je dvije godine u ljubavnoj vezi s Lukom Dačićem, koji je i inače potomak potpredsjednice Vlade i ministrice vanjskih poslova. Njihova duboka ljubav jedno prema drugom stvara obilje sreće. U otvorenom i iskrenom otkrivanju, zanosna brineta iznosi intimne detalje o svojoj vezi sa sinom lidera SPS-a, ali i nesvakidašnja otkrića o svom skladnom odnosu sa budućim svekrom.

Suradnja s Ivicom mi donosi neizmjernu sreću. Naši glazbeni sastanci često se odvijaju u ugodnoj atmosferi našeg doma, iako svoje talente često pokazujemo na društvenim događanjima. Postalo je već uobičajeno da nas traže kao duo, osvajajući publiku svojom besprijekornom sinkronizacijom. Naš repertoar uglavnom se sastoji od dragih melodija poput Miljacke, Kad zamirisu jogovani i Ponoći. Milici je, pokazujući veliku hrabrost, dobrobit kćeri bila prioritet nad vlastitim ambicijama u glazbenoj industriji.

Iako smo bili financijski osigurani, Milica je odlučila dati otkaz na poslu i preuzeti ulogu moje jedine njegovateljice, unatoč mom neočekivanom dolasku u veljači i mojoj nekompliciranoj naravi. Po izlasku iz bolnice smršavio sam 1900 grama, što je jako zabrinulo moju majku. Vođena snažnom odlučnošću da se osobno pobrine za svaku moju potrebu, donijela je odluku da odustane od unajmljivanja dadilje.

Tijekom odrastanja na Bežanijskoj kosi, Milica je imala sreću da je djetinjstvo obilježeno obiteljskim zajedništvom. Njezin otac Branko neumorno je skrbio za obitelj, dok se majka nesebično brinula o potrebama i Milice i njezina mlađeg brata Miloša. Prije Miloševog rođenja, Milica je uživala u tome što je bila u centru pažnje i cijenila je poseban tretman koji je imala. No, dolaskom brata dinamika se promijenila. Očekujući njegov dolazak s velikim iščekivanjem, Milicino srce je bilo preplavljeno radošću jer je Miloš neprimjetno postao dragi dodatak njenom životu.

Tijekom svog odrastanja, Milica je dosljedno pokazivala smireno držanje, nikada nije stvarala probleme roditeljima. Kao učenica osnovne škole pokazivala je snažan osjećaj odlučnosti. U tom razdoblju prvi put su joj se putevi ukrstili s Lukom te se njihova ljubavna priča počela raspletati. “Naš prvi susret omogućila su nam zajednička poznanstva. Tijekom našeg sedmogodišnjeg prijateljstva, dvije smo godine bili u privrženoj vezi i izašli na pet neobaveznih spojeva. Kod Luke je uvijek ugodno provoditi vrijeme. Često ostavljam svoje stvari tamo, iako tek trebamo napraviti skok prema živjeti zajedno.

Kada je u pitanju bojazan od susreta sa partnerovim roditeljima, Milica je ispričala svoj lični susret. “Prvo sam imao čast upoznati se s Lukinom majkom, Sanjom, koju jako cijenim. Naša povezanost je bila trenutna zbog nevjerojatno sličnih osobina, a ja sam ljubazno pozvan u njihovu rezidenciju gdje sam imao priliku upoznati Ivica se odvijao organski, jer kad god se družimo, Ivica me s ljubavlju naziva svojom budućom snahom.