Jedna od najatraktivnijih glumica koje smo imali zadovoljstvo gledati na našim ekranima je Milica Milša, koja nas je u proteklih nekoliko mjeseci osvojila svojom ulogom u popularnoj telenoveli “Tajne zakopane”. Obdarena urođenom ljepotom, Milica ništa ne prepušta sudbini i marljivo brine o svom licu i tijelu.

Kako se približava ljeto, a naši ormari pune laganim odjevnim komadima i kupaćim kostimima, želja da izgledamo lijepo i vitko postaje najvažnija. U našoj potrazi za savršenim ljetnim tijelom, tražimo idealnu kombinaciju njege kože i tjelovježbe. Milica Milša, ekskluzivno za story.rs otkriva svoje osobne ljetne rituale.

Tijekom svih godišnjih doba, uključujući i toplije mjesece, ključno je dati prioritet njezi kože. Prije spavanja obavezno je očistiti lice i ukloniti svu šminku, ili u potpunosti izbjeći šminkanje. Osim toga, savjetuje se nanošenje hidratantne kreme s kremom za sunčanje tijekom dana. Osobno preferiram korištenje prirodnih proizvoda za njegu kože.

Prema savjetima zanosne glumice, blistav ten može se postići hidratacijom, njegovanjem pozitivnog načina razmišljanja i pronalaženjem radosti u malim životnim zadovoljstvima.

Prije odlaska na plažu ključno je napraviti piling i lica i tijela. Uz to, ne zaboravite ponijeti hranjivi paket za kosu, zadivljujuću knjigu i, naravno, blistav osmijeh.
Prema riječima Milice Milše, za postizanje bilo čega vrijednog potrebno je vrijeme, pa tako i za organiziranje linije. Dodatno, ističe važnost održavanja zdrave prehrane i izbjegavanja pretjerivanja u svim aspektima života.

Tijekom ljetne sezone, širok izbor svježe ubranog voća i povrća postaje lako dostupan, što vam predstavlja savršenu priliku da uživate u njihovoj dobroti. Iskoristite ovo obilje i uživajte u svakom zalogaju. Dodatno, maksimizirajte svoje vrijeme uronjavanjem u osvježavajuće vode mora, uživajući u svakom trenutku svog zasluženog odmora. Vaš bi krajnji cilj trebao biti iskusiti čisti užitak i osigurati opću dobrobit.

BONUS TEKST

Osjećate li umor, letargiju i nedostatak energije nakon buđenja? Možda ove simptome pripisujete pojavi proljetnog umora. Međutim, važno je biti oprezan jer ovi pokazatelji mogu biti znakovi upozorenja na značajniji temeljni problem.

Usred raširene rasprave o proljetnom umoru, ključno je biti oprezan i prepoznati da umor može ukazivati na temeljne zdravstvene probleme značajnije prirode. Nedovoljna prehrana, sjedilački način života, komplikacije sa štitnjačom, anemija i kronične bolesti među potencijalnim su čimbenicima koji pridonose vašoj nemilosrdnoj iscrpljenosti.

U slučaju da imate osjećaj umora i osigurate dovoljnu količinu sna, ključno je uzeti u obzir dijabetes kao potencijalni faktor. To je posebno važno za osobe starije od 45 godina, one s prekomjernom težinom ili one s obiteljskom predispozicijom za dijabetes.

Simptomi depresije obuhvaćaju više od samog emocionalnog stresa; mogu se očitovati kao umor i stalni osjećaj umora. Ovo stanje mentalnog zdravlja nadilazi osjećaje tuge i može predstavljati fizičke znakove, uključujući stalnu iscrpljenost, poremećaje u obrascima spavanja i smanjeni apetit.

  • Kako biste poboljšali svoje opće blagostanje i održali optimalnu razinu energije, preporučljivo je uključiti veću količinu svježih namirnica u svoju prehranu, osobito onih koje obiluju vitaminom C. Osim toga, bitno je dati prednost konzumaciji vitamina B kompleksa i vitamina D, jer igraju vitalnu ulogu u jačanju živčanog sustava i održavanju zdrave energetske ravnoteže. Preporuča se ograničiti unos šećera i prerađene hrane kako biste spriječili nagli val energije praćen brzim padom i osjećajem iscrpljenosti.

Bavljenje tjelovježbom još je jedna opcija koju treba razmotriti. Iako možda nije najprivlačniji izbor, održavanje dosljedne rutine tjelesne aktivnosti ima potencijal uvelike poboljšati vaše emocionalno stanje i potaknuti vašu vitalnost. Preporuka je da svakodnevne šetnje na otvorenom pređu u naviku, pišu Vijesti.me.