Toni Bijelić i Dragana Mirković su se razveli nakon što je Dragana saznala da je bila prevarena od strane svog supruga. O tome se pisalo i pričalo danima, a i dalje nije sto posto tačno koji je glavni razlog njihovog rastanka.

  • Odgovarajući na šuškanja o razvodu, Toni Bijelić oštro je opovrgnuo tvrdnje o nevjeri sa znatno mlađom ženom koje su mu mediji iznosili. Iako prethodno nije otkrio razvod, Toni je izrazio ljutnju na lažne naslove i odlučno izjavio: “Ostao sam vjeran Dragani.
    Tijekom intervjua za “TV Hype”, Toni je oštro zanijekao istinitost ovih tvrdnji. Ona odlučno odbija dopustiti vanjskim silama da diktiraju dinamiku unutar njezina kućanstva. Tvrdnja da je izdala Dragana je čista izmišljotina. Toni želi jasno dati do znanja da ne gaji zlonamjernost prema LGBTQ+ zajednici; njezino je stajalište jednostavno ukorijenjeno u njezinoj odlučnosti da zadrži autonomiju nad vlastitim životom, domom i brakom. Bilo kakve tvrdnje o prijevari ili zamršenim spletkama su kategorički netočne, kako se Toni strastveno izrazio.

Nakon odluke da raskinu brak, Dragana Mirković na svom je službenom Instagram profilu podijelila motive raskida njihove veze, dok se Toni, pak, povukao iz javnosti i povremeno iznosio djeliće iz svog osobnog života na platforma društvenih medija, Instagram.

Mediji su brujali o potencijalnoj pomirbi Dragane i Tonija. Pojavili su se brojni napisi prema kojima je Toni molio Draganu da poprave vezu. U hrabrom potezu, izašao je na naslovnu stranicu tjednika kako bi javno izrazio svoju iskrenu želju da se pomiri s talentiranom pjevačicom. Članak je rječito prenosio njegove ozbiljne namjere da popravi stvari.

Gageno potpuno odbacivanje bilo kakve mogućnosti pomirenja s Tonijem jasno je vidljivo u njezinom posljednjem intervjuu, gdje ga odlučno poriče kao lažnog. Ovaj intervju također služi kao dokaz njezine pobjede nad prošlim preprekama, čvrsto ih ostavljajući iza sebe. Osim toga, njezino duboko poštovanje prema onima koji su je podržali u tim teškim vremenima vidljivo je u njezinoj iskrenoj objavi na Instagramu. Proslavljena pjevačica je od srca zahvalila svojim najbližima što su uvijek bili uz nju kao stub snage, bez obzira na nedaće s kojima se susreće.

BIOGRAFIJA

Rođen u Beču, u Austriji 1973. godine, Antonije Toni Bijelić se tijekom mladosti brzo popeo u više ešalone poslovnog svijeta. Krenuo je na bračno putovanje i prigrlio autonomni život.

Tijekom jedne od emisija Dragane Mirković pop menadžerica glumila je provodadžiju i upoznala Tonija s pet godina starijom kolegicom pop umjetnicom. Istog trenutka su frcale iskre i ljubav je procvjetala. Toni je dao sve od sebe da dobije njezin broj telefona i ubrzo su ovo dvoje golupčića stupili u kontakt. Nakon što je izdržala godinu i pol dana veze na daljinu, Dragana Mirković odlučila se preseliti u Beč i živjeti s Tonijem Bijelićem, čime je i službeno započeo zajednički život.

Tijekom intervjua, Toni je otkrio da je posvetio dovoljno vremena razmišljanju o idealnoj metodi za prosidbu Dragane. Međutim, unatoč naporima, nije uspio osmisliti scenarij koji bi zadovoljio njegove standarde. Zbog toga je Toni odustao od svih unaprijed smišljenih planova i spontano zaprosio Draganu dok su strpljivo čekali da se na semaforu upali zeleno.

  • I sada Dragana Mirković zaigrano savjetuje muškarcima da zaprose svoju dragu dok čekaju na crvenom svjetlu na semaforu, pazeći da žena ne može pobjeći. Ovaj par izmijenio je zavjete 28. rujna 1999., a kasnije je u svoje živote uveo dvoje djece: sina Marka 2000. i kćer Manuelu 2001. Toni Bijelić i Dragana Mirković mnogi se smatraju jednim od najsložnijih parova u svijetu. industrija zabave. Unatoč tome što službeno žive u Beču, njihove brojne profesionalne obveze i široka mreža prijatelja i obitelji često ih dovode do toga da značajnu količinu vremena provode u Beogradu.

Nakon dvadeset godina braka, ljubav Dragane i Tonija ostaje nepokolebljiva, a jedno drugome i dalje su stalna podrška. Uspješno su odgojili svoju djecu da cijene skromnost i da se ne naviknu na život u luksuzu, unatoč tome što su odgojeni u okruženju “srednje klase”.